Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jestli má někdo problém s rozpustností toho staršího typu GS, tak doporučuju ho nejdřív rozštěrchat důkladně s trochou vody v malé lahvičce a pak až nalít do konvice. Myslím teda jen tu dávku co tam zrovna hodláte sříknout. Dělám to tak vždycky protože v konvici už to nikdy tak dobře nerozmíchám. Ale to platí jen pro konývkáře, je možný že v hydru se to zase později zdrcne. Jinak já ho za sebe doporučuju pro ty co už mají všechny ostatní věci v cajku a chtějí si ještě připrdět nějakou značkouvou serepetičkou. Nejde přece jen o to co nejvíc ušetřit na hnojkách...
kámo, já to psál právě pro hydro a aero, viz můj první přízpěvek. Do hlíny to rozmícháš bez problémů.
Jinak zastávám tvůj názor o šetření na hnojivech za každou cenu..Taky mi nejde o to to dělat co nejlevněji, ale nejkvalitněji