Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cely ten komplet máš nejak ješte zavřeny nebo omotany folii ? A nebo je to tak jak je to na fotkach viz třeba posledni foto .. ? Ale jestli mi to tady nekde ušlo tak se omlouvám ? Ale jestli ne tak by nebylo vubec špatne alespon to 150 cm to omotat dookola reflexni nebo bilou nebo diamantovou folii at neni ten unik svetla takovy .. Ne nadarmo jsou takove odrazove folie apod . At se daři !
Cely ten komplet máš nejak ješte zavřeny nebo omotany folii ? A nebo je to tak jak je to na fotkach viz třeba posledni foto .. ? Ale jestli mi to tady nekde ušlo tak se omlouvám ? Ale jestli ne tak by nebylo vubec špatne alespon to 150 cm to omotat dookola reflexni nebo bilou nebo diamantovou folii at neni ten unik svetla takovy .. Ne nadarmo jsou takove odrazove folie apod . At se daři !
mam foliu asi 3 metre, klasicky mylar. ale som to tam nedaval pretoze su tam tri lampy a mam obavy az to nezacne horiet
nie som totiz cez den doma.
mam foliu asi 3 metre, klasicky mylar. ale som to tam nedaval pretoze su tam tri lampy a mam obavy az to nezacne horiet
nie som totiz cez den doma.
Mylar je nehořlavy ne ? Jinak diamantovka ta je určite nehořlava a u ni by jsi mel jistotu . Zkus si to nejak pořešit a určite to bude stim lepši jak to tam bude pořad tak si ty svetelne paprsky udržiš ve vnitr a zpatky se odrazi a nebudou ti ty ktere rostlina nechytne utikat pryč
28.den - 12/12
Nic moc palice nejako nenaberaju na vahe...
dam im este dva tri tyzdne a kosa!
hnojim, maju 12 hodin tmy, nizku vlhkost a teplotu.
Neviem ci je to genetikou alebo som to posral ja. Ale neviem co...dost ma to sere, pretoze to nie je moj prvy grow a maju uplne vsetko..
Původní příspěvek od rastajohn Netreba se obavat, ale chce to aspon mesic jeste!!! To nemuze nenakynout kdyz vypadaj tak zdrave... aj kdyby to byl noname
edit: jo a taky nechapu ten svetelny park... 2x600W a neni co resit ne?
no dufam aj ja
ten svetelny park. no proste som zapojil vsetko co mam..
42.den
chcem este dva tyzdne hnojit a posledny tyzden iba dokladny preplach.
takze este im dam 3 tyzdne viac....co poviete?
inac vsetko po starom.
Lemon je totalna sracka, najlepsie ide Jorge's Diamonds.
Původní příspěvek od Scott Ahoj. No ješte by jsi tomu mohl klidne tyden nechat .. Ale panem toho to growu jsi ty, jen davej bacha at nemáš moc ulepenou podlahu... Vidim že to máš primo na zemi, jak by jsi to mel ulepene všechno se nato přilepi prach apod apod .. Vlastni zkušenost !
A jak to vidiš do dalšiho kola ?
At se daři, jsem zvedavy kolik toho bude sucheho, na kilo to nevypada teda ale necháme se překvapit...
Držim palce
Zdar
jo este som to planoval lepsie preplachnut a nechat to na slnku 65 dni. Bohuzial sa mi do toho zas votrela navsteva ktora pride na buduci tyzden a zostanu na 6 dni..
Co sa tyka buducnosti...Za ten jeden rok co pestujem sa mi podarilo dokoncit dva growy. Vzdy som isiel z "kvalitnych" feminizovanych semien bud od Dutch Passion alebo Greenhouse.
Moj nazor: nemal som ani jedneho heramfrodita a to som pouzil okolo 120 feminizovanych semien. Problem je ale ze v baliku kde je 10 semien su 3 nadpriemerne semena zo silnou genetikou, 4 su normalne a zostavajuce 3 uplny shit ktory je skoda zasadit a potom hnojit. Teda idem si zorganizovat svoju vlastnu matku a naucit sa klonovat. Tod moja vizia..Vo Svedsku je dost problem s klonami takze musim zacat sam.
Kilo som myslel ze mokreho matrosu sucheho si netrufnem odhadnut ale v nedelu odstartujem tipovanie
tak sa maj!
takze pani bratia tymto by som chcel odstartovat tipovaciu sutaz!!
vdaka za pozornost a poprosim nejaku pozitivnu karmu az mam zas motivaciu a trosku mi tu narastie konto