Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
teplotu sem udržoval mezi 26-32 stupni a před sklizní sem to nechal asi na 36 stupňů Celsia, jinak sem větral jen malým větrákem od PC zdroje 12V, 70W moc netopí
Promiň, že prudím s takovou blbostí, ale na té poslední fotce (White Skunk, mimochodem moc hezké fotečky) se nemůžu ubránit pocitu, že na zadní odrazové fólii vidím dva podivně zkarikované lidské obličeje. Je to jenom moje vyhulenost, nebo tam něco takového skutečně máš (prosvítající podkladový časopis apod.)? Všiml jste si toho ještě někdo, nebo to mám definitivně vytěsnit jako svoji osobní schízu?
Hej clovece, tak si to presne predstavuju!!Taky mam 70W a skrin 55x30x30. Tohle me ujistilo, ze to kurva de!!:-))) Jinak 70Watt topi az moc, mam to problem uchladit s 12V vetrakem a to ta mam projistotu i sklo pod lampou!!Nadruhou stranu mam ve skrini i tlumivku a taky dobre jede. Mno kazdopadne to mas nadhernyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!K+!!
Mno nekde tady na groweru sem videl v akci 2x 50W a vypadalo to nadherne ale 1x50W to je moc malo, uz i tech 70W je dost malo, alespon hodne lidi na to ma takovej nazor!A s 50W to bys musel bejt jo kurva zabjehlej pestitel!!Jinak zkusit to khazdopadne muzess!
Původní příspěvek od koles Chtěl bych se zeptat: Šlo vy něco podobnýho vytvořit s 50W nebo je to málo. A šly by s tou 50kou třeba i větší kytky?
SRRY za blbý otázky... ale!
Já bych ti to asi nedoporučoval. Tak slabá lampa, to už je vážně extrém , abys nebyl zklamanej...
Pokud je to ale tvoje jediná alternativa, dej tam alespoň 70W.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Moc hezke kyticky... karmu si ode mne rozhodne zaslouzis. a to nejen za kytky ale i za tu posledni foto, kde jsi zachytil, pokud to nejsi ty, ducha... Je to fakt poradny psycho. zkoumal jsem snad deset minut, zda to je clovek nebo ne... a nevim... asi ne, ale... je to husty...
Hele já nechci nic řikat, ale me se to jako odraz v alobalu nezdááá.... to fuckt musi bejt nejakej duch nebo obrazek . No každopádně je to dost divný. A za to i za ty kyti mas ode me K+! zatim cau
Brothers everywhere - raise your hands into the air
We're warriors, warriors of the world
Like thunder from the sky - sworn to fight and die
We're warriors, warriors of the world
BY MANOWAR
to hh-top: no, ještě to bude párkrát jen pod 70W, přece jen bydlím pořád u rodičů a 400W by se nesetkalo s pochopením, ale dík za pochvalu
to Marigator: jo, je to pod 70W v růstu i květu, Slunce je sice dobré, ale lampa má větší svítivost, svití 18 hodin denně a nezakrývají ji každou chvíli mraky
Jelikož moje máti nějak pěstování neschvaluje,rozhodl jsem se pro tajnou pestírnu(něco jako máš ty). Jediny co mi však neni jasný:máš tam stínítko? posouvas vybojku nad kytky nebo je furt na stropě? Dík za radu a K+ už jen pro to že si mi dal možnost jak pestovat. Thanx Von_Jonatan