Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Prosím, prosím, pište mi tam i ty nicky ke každému linku, ať mi to zbytečně nekomplikujete. Díky
Druhá věc: přišla mi PM, zda můžu být nominován i já. Jako tvůrce tohoto trýdu (dalo by se říct pořadatel ) bych se soutěže asi účastnit neměl, ale na druhou stranu, taky jsem se tím mím fóliákem nemálo nadřel, takže nevím no. Jak chcete, nechám to na vás
Mmoo out ... dlouho jsem premyslel mezi Marokancem a Grizllym s jeho strechovym outem, ale nakonec vyhral kolega Marokanec.
Takze OUT : Jen tak pro radost a z hecu od kolegy Marokance https://grower.cz/forum/showthread....6409#post786409
A IN .. toz to se musim festovne rozhodnout, to ma jeste cas...
Marokanec: souhlas, však je to tvoje soutěž, tvoje pravidla...klidně to připiš do prvního příspěvku a přidej seznam postupujících, ať pro ně už nikdo nehlasuje..
Sorry všem, co už se účastnili, ale můj názor je ten, že to bude ku prospěchu.
Po dosažení pěti nominací automaticky postup do TOP10(možná to bude top15, uvidíme jak to bude s účastí) a to pro In i Out, tím pádem i konec s nominováním člena, který už postoupil.
Budu se snažit výsledky průběžně doplňovat a proto, kdo provede nějakou změnu v nominaci, prosím napsat mi PM s odkazem na změnu, ať o ní vím. Díky
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
Nazdárek Machoman
Říkám to velmi nerad, ale tvoji out nominaci nemůžu přijmout. Tayem má moc krásné kytky, sám jsem mu je už párkrát pochválil, avšak nejde tu o pěkné kytky, ale o něco úplně jiného (viz níže). Navíc bych pak musel přijmout (a to s radostí )i out od Thespise a mnohých dalších, ale mně nešlo o výsledek pěstování, ale................
citace:
Původní příspěvek od Thespis no rekl bych ze hodne lidi jeste ani nema out tready zalozeny,takze bych zacal nominovat az tak na konci rijna do toho listopadu jak pises.... co ty na to?
edit: a taky sezona jeste ani nekonci ja treba budu cast prvni sklizet zitra pokud to prezije dnesni noc
citace:
Původní příspěvek od Marokanec Ale pro některé členy už sezóna skončila a na ty by se pak třeba zapomnělo, navíc sem pak po sklizni už tolik nechodí, proto tomu dávám toliko času.
Záleží na každém, kdy usoudí, že nastal čas nominovat. Jak jsem psal výše, nejde až tak o sklizeň, ale o prezentaci celé sezóny, to znamená ne kolik toho vypěstoval, ale spíš popis toho, jak se mu toho úspěchu podařilo dosáhnout. Pro příklad: Grizly, Simor, Medvěd Brtník(ten mě těžce dostal fóliákem v lese), xpapoušek (indoor pod zářivkama v síni slávy), čepra, Date1, Mopslik, Smoker&Joker, AEROMAN, Machoman, Disaster:-), WAMParjan, Lukyn,ABSURDUS a další. Do jejich trýdu když kouknu, vím, že umí a že je od nich do dalšího pěstu určitě co pochytit