Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já měl na Nirvánu vždy kliku až teda toto kolo co dojíždím z 12semen mě sice vyjely všechny ale jen 3samice mělsem 6 ICE a 6 blue mystic, tet dojíždím 2 ICE a 1 blu.mystic ale jsem spokojený kouření suprové a palice nafoukle takže kdo rád riskuje tak vřele dotoho
já jinak už na semena seru a jedu jen z řezu...
Původní příspěvek od Abaddon Já měl na Nirvánu vždy kliku až teda toto kolo co dojíždím z 12semen mě sice vyjely všechny ale jen 3samice mělsem 6 ICE a 6 blue mystic, tet dojíždím 2 ICE a 1 blu.mystic ale jsem spokojený kouření suprové a palice nafoukle takže kdo rád riskuje tak vřele dotoho
já jinak už na semena seru a jedu jen z řezu...
a minule kupy jsi mel to same? pac jestli me pamet neklame tak vice lidi melo problem prave z ICE a Blue Mystic
a minule kupy jsi mel to same? pac jestli me pamet neklame tak vice lidi melo problem prave z ICE a Blue Mystic
No minule právě že jsem měl kliku... mělsem sice jenom ICE ale z 10semen sem měl 8samic a 2 samce... a ještě předminule už nevím cojsem přesně měl ale taky z 10s 7samic....tak nevím čím to je jestli mají více matečních rostlin jednoho modelu a já zrovna chytl ty dobré.....až dotet teda
Cao, ja si od nirvany uz nic nekoupim, koupil sem Early misty, a ty semena vypadaly hur nez ktere sem posbiral z cutky za rok paleni...asi 2-3 tygrovane, zbytek male zelene divne fuj, nicmene sem hodil semena do hliny a zalel, vyklicily, kytky meli pres 2 metry, a to pisou ze indica kosata ta early misty, bez zastrihu fakt krasne dvoumetrove kose,bohuzel jsem ja osobne sadil 2 spolu s jednou Early Girl a Early girl vynikla vysokym nezhulujicim vynosem a early misty teda moc early nedozraly, spis konec rijna ale byly to stejne pekne kytky ty misty, zhul taky ok a vynos good, ale jedna byl samec, takze proto letos jedu NL a koupil sem femini seed od GreenLabel, a ty kvalitou nekolikanasobne prevysuji nirvanu takze si myslim ze letos to bude super :-D
ahoj pls na nirvana-shop.com vzdycky kdyz se divam na ceny seminek tak treba u AK 48 je cena 20EUR a podti je napsane OR AS CHEAP AS 17 EURO ???? co to ma znaenat jaka cena plati ??
pěstu zdar,
už nemůžu editovat dřívější příspěvek takže dodávám:
Bubbelicious od NIRVANY..
z deseti semen uz sem vypestil 8 rostlin z toho 3 samci zbytek devcata (zbyle dve semena nechavam v zaloze kdyz se neco pokurvi).
Z tech sem podle toho jak vypadaly a jak rychle sly kontrolni rizky po prepnuti do kvetu vybral dve, ze kterych ted mam maminy.
Kontrolní řízky dokvétají a budou hotové tak za cca měsíc. Rosí se to zběsile a voní dokonale po žvýkačce. Tipuju že to bude dobrý pohul, ale necháme se překvapit.
Mno a ve skříni už se ted opaluje první várka ostrých řezů, tak sem pak doplním jak dopadl květ.
zase nemuzu editovat takze sorry ze to tu tak zasiram ale jeste jedna vec:
kontrolni rez z matky cislo dve vypada naprosto odlisne od rezu z matky jedna. Jednicka dela krasny kompaktni palice, skvele vypadajici; dvojka je cela nejaka vytahana a na pohled uplne jina (oba pestovane od zacatku ve stejnych podminkach)
takze na tom ze nirvana nema ustalene strainy neco bude. matku cislo dve rusim nechavam jen jednicku.
jasne a kto je stale na vine seedbanka.chalani pozrite sa trosku do seba ci to bolo spravne pestovane.semiacka mozes mat aj od pana boha ked ich supnes len tak do neznama.ja som problem s nirvanou nikdy nemal aj ked som sa nenechal odhovorit od klasiky NL,jock su to fakt fajn modely a urcite ked ich necham niekde na okne tak z toho bude nula.treba poriadne predpestovat selektovat a narobit rezy cav to je cela veda.kto na to nema tak to bude stale hop alebo trop
Nirvana je skvělá Kurt Cobain Forever ale asi se ptáš na seds banku,myslím že mají dobrý výběr odrůd za skvělé ceny i jsou kvalitní,samozřejmě že občas se něco stane ale to každé seeds bance
Moje zkusenost s NIRVANOU je moc spatna objdednaval jsem si odrudy: Haze 19 x Skunk a Maroc x Afgaan.. a ani jedno seminko nebylo poradne dozrate a ani po 3 tydnech ani jedno nevyklicilo takze muj nazor je ze nirvanu uz nikdy...
Letos jsem měl od Nirvany AK-48 pět kusů, z toho byli tři samci a zbylí dvě samice, který bohužel nestihly dokvíst. Takže moje zkušenost je velmi negativní! Nirvanu nebrat! ;-) toť má zkušenost