Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tamtadadada a pan Medicineman právě zlomil mou Šifru
každý řádek je jednotlivá kytka s tím, že u prvního, což byla ta matka s 26g to je jak píše Medicineman na desítky a jednotky, za což mu letí slíbené K+
No a teď už si můžete konečně spočítat kolik že toho bylo z těch 7 kytek
Rasta
Tak přátelé a je zde naprostý konec této kapitoly z "knihy" pěstování pod 250 W HPS...
Po delší pauzičce se mi podařilo zpracovat i druhou část sklizně, takže mohu hodit výsledné numero do placu.
Celkový výnos z 2 matek (GWS 26g, AK 24g) a 12ti klacků byl
... 136 g ...
Obě části sklizně měli shodně 68g pěknejch paliček. Co jsem nepočítal bylo z obou matek kolem 3-5 g "chmíří" (z jedné). Do jediného řízku Bella Ciao se mi dala plíseň, takže šel cca 1,5g pryč + počítám tak 5-10g bylo zhuleno ještě před zvážením
Takže výsledná cifra by byla někde zhruba kol 150g. Pořád to není to co bych si přál z té zapráskané dvěpade vytáhnout, takže na tom budu i na dále pracovat. Pokud byste měl někdo nápad, nebo nějakou výtku na můj setup, popřípadě postup, které by mohli vést k většímu výnosu sem s tím...
Závěrem snad už jen to, že už si připravuju new projekt a sice skusím do současné bedny poslat ještě jedno sodium, takže uvidíme co to udělá...
Takže u dalších seriálů pic,
Rasta
PS: díky všem, kteří tento tread sledovali a těm, kteří mě obdařili kostičkou