Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Box 400w - Jack herrer, White Russian
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Dobby
Stálý Člen

Karma uživatele Dobby - 81% PěstitelskáKarma uživatele Dobby - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

tak poradte s tim eurem 2.. a ještě mě zbila ze sedmdesátky plastový kryt z lampy ale nevim jestli to neubere nějak světlo a nebude to horší jinak by to šlo můžu poslat photo...

Old Post 14-09-2009 v 16:28 PM
Dobby je offline   Profil uživatele Dobby   Find more posts by Dobby   Foto galerie člena Dobby   Click here to Send Dobby a Private Message   Add Dobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dobby
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

Tak už je lepší a snad se chytli. Já si chci pořídit ještě (usporku) 200w plug n grow red. Nemá někdo zkušenosti:?? co výnos a prostě jaká je celková spokojenost?? Díky

Old Post 15-09-2009 v 09:51 AM
Dobby je offline   Profil uživatele Dobby   Find more posts by Dobby   Foto galerie člena Dobby   Click here to Send Dobby a Private Message   Add Dobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dobby
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Tak ještě takhle poradili by jste mě spíš 150w sodík nebo 200w usporku.? vynos spotřeba el. můře mě to někdo napsat dík.. Co by jste mě radši doporučili..

Old Post 15-09-2009 v 14:11 PM
Dobby
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Za jak dlouho můžu řezy začít zaštípávat:?? už tam jsou 5 dní...

Old Post 16-09-2009 v 09:48 AM
Host
Host

Příspěvek č. 21

...hellou kde máš nějaký fotky?

Old Post 16-09-2009 v 10:42 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Padavan G
Stálý Člen

Karma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od Dobby
Za jak dlouho můžu řezy začít zaštípávat:?? už tam jsou 5 dní...

jakmile budou silnější větvičky tak je štípni, doporučuju techniku FIM, jinak se toho neboj, ty kytky to vydržej...
naházej sem nějaky fotky ať to můžem posoudit

Elixer rules !!!
------------------------------------------
ELIXER OutDoor 2012 , SAD, X, Ed Ros., Cheese …

Old Post 16-09-2009 v 12:42 PM
Padavan G je offline   Profil uživatele Padavan G   Find more posts by Padavan G   Foto galerie člena Padavan G   Click here to Send Padavan G a Private Message   Add Padavan G to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

jj,jasne daj sem uz dake foto

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 16-09-2009 v 13:27 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kobra777
Stálý Člen

Karma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% PěstitelskáKarma uživatele kobra777 - 99% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 24

Tak co budeš se jen ptát,nebo nám také něco ukážeš???
Foto,foto

1. Indoor (5x White Rhino, 5x Ice) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

2. indoor (10x NYCD) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

3. Indoor(10x SNOW WHITE) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar

4. Indoor BUBLATORIUM (6x ICE, 6x EDR SB) HomeBox 1x1x2m 400W PlantaStar růst 600W GREEN POWER květ. NYNÍ FINISHUJE

5. Indoor BUBLATÓRIUM no. II. - 12x DOUBLE GUM 400W/600W Plantastar

OUT 09

Old Post 16-09-2009 v 17:44 PM
kobra777 je offline   Profil uživatele kobra777   Find more posts by kobra777   Foto galerie člena kobra777   Click here to Send kobra777 a Private Message   Add kobra777 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kokodc
Stálý Člen

Karma uživatele kokodc - 91% PěstitelskáKarma uživatele kokodc - 91% PěstitelskáKarma uživatele kokodc - 91% PěstitelskáKarma uživatele kokodc - 91% PěstitelskáKarma uživatele kokodc - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

to jo no pomoci uz bylo dost, my chcem vicc... FOTO, FOTO

Don`t DRINK and drive, just SMOKE and fly

3xVanilla Kush 3x SAGE - JEDE

3nd Indoor - Sklizeno!!!

2nd Indoor - Sklizeno[cca 110g]

1st Indoor - sklizeno

Matkarna

Vychytavani Boxu

Old Post 16-09-2009 v 18:22 PM
kokodc je offline   Profil uživatele kokodc   Find more posts by kokodc   Foto galerie člena kokodc   Click here to Send kokodc a Private Message   Add kokodc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

Je zvláštní, kolik lidí volí kombinaci JH + WR. Taky znám jednoho, Oba modely jsou skvělý. Podle mě je WR lepší. Teď mám teda ale ve skříni zrovna 19 ks JH. Je to pod 250 HPS, tak jsem zvědavej. Roizdíl je tam jasnej. Už kvůli genetice. Tak a teď to foto!!!

Old Post 16-09-2009 v 19:12 PM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Padavan G
Stálý Člen

Karma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% PěstitelskáKarma uživatele Padavan G - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Původní příspěvek od marie
Je zvláštní, kolik lidí volí kombinaci JH + WR. Taky znám jednoho, Oba modely jsou skvělý. Podle mě je WR lepší. Teď mám teda ale ve skříni zrovna 19 ks JH. Je to pod 250 HPS, tak jsem zvědavej. Roizdíl je tam jasnej. Už kvůli genetice. Tak a teď to foto!!!

19 ks pod 250 ? co mas za prostor ? rekl bych ze to je trochu moc kytek na malo světla.
z tejden budu mit snad ususeno tak poznam sam jakej je rozdil mezi WR a JH

Elixer rules !!!

Old Post 16-09-2009 v 22:37 PM
Padavan G je offline   Profil uživatele Padavan G   Find more posts by Padavan G   Foto galerie člena Padavan G   Click here to Send Padavan G a Private Message   Add Padavan G to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shiimii
Stálý Člen

Karma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

padavan g: uprednostnujes fim pred ohybanim? ohybani se mi zda mnohem efektivnejsi..

doby: foto pls?

Old Post 16-09-2009 v 22:51 PM
shiimii je offline   Profil uživatele shiimii   Find more posts by shiimii   Foto galerie člena shiimii   Click here to Send shiimii a Private Message   Add shiimii to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marie
Virgin

Karma uživatele marie - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

Podagavan G, jsem taky zvědavej, tolik kytek jsem tam ještě neměl. Zkouším SOG. Podle mě je JH poměrně subtilní rostlina. Problém tam trošku je s tím vytahováním. Uvidíme, jaký se vyskytnou problémy, až rostliny trochu nabudou. Popravdě zkouším novou lampu a taky nový hnojky, no a techniku. Přešel jsem z Plagronu na Atami B'Cuzz, a mám pocit, že to tomu velmi, velmi svědčí.

Naposledy upravil marie 17-09-2009 v 16:56 PM

Old Post 17-09-2009 v 05:45 AM
marie je offline   Profil uživatele marie   Find more posts by marie   Foto galerie člena marie   Click here to Send marie a Private Message   Add marie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Padavan G
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

shiimii:
o pravde se dycky snažím to udělat tak abych zastřihnul silnou větev a pokud je potřeba tak jí ohnu tak aby se dostalo světlo na spodnější větve. a pokud se to zastřihuje tak je potom keřík jasnej to ohejbání to dostane do stran, ale pokud někdo jede síť tak snad ani kolínka nepotřebuje...

marie:
Já sem teda zatím jel jen na Plagronu a nemůžu teda posoudit jakej je mezi tím rozdíl, určitě bych to někdy taky rád zkusil a zjistil který hnojení je na tom líp

Elixer rules !!!

Old Post 17-09-2009 v 05:52 AM
shiimii
Stálý Člen

Karma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% PěstitelskáKarma uživatele shiimii - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

npadavan g ne jenom do starn ale kytku si muzes drzet klidne 15 cm vysokou ale muzes ji roztahnout do stran tak ,ze bude mit treba 50 cm prumer avyska nepresahne 20cm pak uz si jenom prepnes a sledujes jak se vyviji moooooooooore palicek.....ale kazdy dle sveho peace

Old Post 17-09-2009 v 11:53 AM
shiimii je offline   Profil uživatele shiimii   Find more posts by shiimii   Foto galerie člena shiimii   Click here to Send shiimii a Private Message   Add shiimii to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V1k1
Stálý Člen

Karma uživatele V1k1 - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

jo jo ohybani je luxus chce to provazek a hodne izolackymam kytky vysoke cca 25 cm ale siroke 30+ sice to roste pomaleji,ale myslim si ,ze vysledek bude oto lepsi PEACE

Old Post 17-09-2009 v 12:33 PM
V1k1 je offline   Profil uživatele V1k1   Find more posts by V1k1   Foto galerie člena V1k1   Click here to Send V1k1 a Private Message   Add V1k1 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:57 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
10-02-2013 - 400W - Jack Herrer, Orange Bud - 22 odpovědí
16-01-2013 - 600w 15x White Russian - 113 odpovědí
04-09-2012 - 3x skywalker,2x white russian 600w - 38 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás