Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak poradte s tim eurem 2.. a ještě mě zbila ze sedmdesátky plastový kryt z lampy ale nevim jestli to neubere nějak světlo a nebude to horší jinak by to šlo můžu poslat photo...
Tak už je lepší a snad se chytli. Já si chci pořídit ještě (usporku) 200w plug n grow red. Nemá někdo zkušenosti:?? co výnos a prostě jaká je celková spokojenost?? Díky
Tak ještě takhle poradili by jste mě spíš 150w sodík nebo 200w usporku.? vynos spotřeba el. můře mě to někdo napsat dík.. Co by jste mě radši doporučili..
Původní příspěvek od Dobby Za jak dlouho můžu řezy začít zaštípávat:?? už tam jsou 5 dní...
jakmile budou silnější větvičky tak je štípni, doporučuju techniku FIM, jinak se toho neboj, ty kytky to vydržej...
naházej sem nějaky fotky ať to můžem posoudit
Je zvláštní, kolik lidí volí kombinaci JH + WR. Taky znám jednoho, Oba modely jsou skvělý. Podle mě je WR lepší. Teď mám teda ale ve skříni zrovna 19 ks JH. Je to pod 250 HPS, tak jsem zvědavej. Roizdíl je tam jasnej. Už kvůli genetice. Tak a teď to foto!!!
Původní příspěvek od marie Je zvláštní, kolik lidí volí kombinaci JH + WR. Taky znám jednoho, Oba modely jsou skvělý. Podle mě je WR lepší. Teď mám teda ale ve skříni zrovna 19 ks JH. Je to pod 250 HPS, tak jsem zvědavej. Roizdíl je tam jasnej. Už kvůli genetice. Tak a teď to foto!!!
19 ks pod 250 ? co mas za prostor ? rekl bych ze to je trochu moc kytek na malo světla.
z tejden budu mit snad ususeno tak poznam sam jakej je rozdil mezi WR a JH
Podagavan G, jsem taky zvědavej, tolik kytek jsem tam ještě neměl. Zkouším SOG. Podle mě je JH poměrně subtilní rostlina. Problém tam trošku je s tím vytahováním. Uvidíme, jaký se vyskytnou problémy, až rostliny trochu nabudou. Popravdě zkouším novou lampu a taky nový hnojky, no a techniku. Přešel jsem z Plagronu na Atami B'Cuzz, a mám pocit, že to tomu velmi, velmi svědčí.
shiimii:
o pravde se dycky snažím to udělat tak abych zastřihnul silnou větev a pokud je potřeba tak jí ohnu tak aby se dostalo světlo na spodnější větve. a pokud se to zastřihuje tak je potom keřík jasnej to ohejbání to dostane do stran, ale pokud někdo jede síť tak snad ani kolínka nepotřebuje...
marie:
Já sem teda zatím jel jen na Plagronu a nemůžu teda posoudit jakej je mezi tím rozdíl, určitě bych to někdy taky rád zkusil a zjistil který hnojení je na tom líp
npadavan g ne jenom do starn ale kytku si muzes drzet klidne 15 cm vysokou ale muzes ji roztahnout do stran tak ,ze bude mit treba 50 cm prumer avyska nepresahne 20cm pak uz si jenom prepnes a sledujes jak se vyviji moooooooooore palicek.....ale kazdy dle sveho peace
jo jo ohybani je luxus chce to provazek a hodne izolackymam kytky vysoke cca 25 cm ale siroke 30+ sice to roste pomaleji,ale myslim si ,ze vysledek bude oto lepsi PEACE