Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Už brutálně kvete,palice se nafukují obalují ale taky bohužel lehce plsniví.....jinak na zalivku dostala jeste pk 1ml/1l metrop mr2,calgreen a enzymy kvetení už trvá přibližně 6týdnů, plánuji že příští zálivka bude už s ripenem nevím,uvidím podle situace nebo snad tady nekdo poradí....
Ano,je to tak....donutili mě k tomu jisté okolnosti a to taková že na místě kde byly kytky vysazené tak v tom místě byla lesni školka nejen se smrky ale i s listnáči.Lesáci se rozhodli to tam protřídit a tak protřídili,víc už napoví fotky s detailama,na nic sem nečekal a sekl sem ji,ještě abych ji tam někomu nechával takové nugetky jeké udělala akačko tam jetě je,stejně tak sensi skunk
Tak abych konečně přišel k hodnocení SSH: je to vskutku dobré,chuť je taká kořeněná,svěží lahodný dým,stavem není otupující,spíše energické prvních 20min pak žadný dojezd.Bylo toho tak 40g
Špatná zpráva že mi kdosi z pole unesl sensi skunka a akačko,naštestí řezy sem si udelal a jeste kvetou.....
Proběhla sklizeň druhé SSH která kvete už dlouho...Nezdá se ale při obírání takto malé kytky jsem měl prsty černé ak prasa tak sem naváhal a byla z toho kula do skla s výtečnou chutí i učinkem.....