Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tag na konec mi zbylo 5 kytek Vosipaný ...jedna fialka , a všechno to vůbec vypadá zajímavě dostaví se i mé foto ...časem... 8) ale na tý fialce a na nejlepěí kytce sem objevil na paldách i kvítky myslel sem že tam je tag jeden ale vono h.... ! Tagže sem si řek že to nemá tolik květů cenu stříhat at si stím příroda udělá sví ...ale z nejlepší kytky a (z nejlepších dvou kytek sou HERMAFRODYTI ale co ty semínka podle mě budou nedomrdlí když už juen 1 tejden do konce srpna a ty kvítky ani eště nekvetou a paldy už sou jé jé Jako moje pěst (největší) a když tam budou nějaký semmena tag málo a stejně co bych sázel příště ? Tag taghle si to beru ...
? Prodává se i krystalon žlutý ? Páč já mám krystalon plod a qět a ten má hodně dusíku ...ten je dobrej na zač qět , ale ted potřebuju co nejvíc fosforu i ten blb....kryst...start obsahuje vo 1% víc fosforu ... ! Qět má 5 a start 6 % no a ten žlutej má 30% Nevíš(te) jestli je to norm v oběhu ? Nechce se mi do Pilsner
zdravím no asi jsem nebyl pochopen,já to myslel tak,že když máte hodně,,ulepený,,modýlek,tak z paličky když jí v prstech pomačkáte uděláte pevnou kuličku.Charas delám taky,ale tak,že pomnu v prstech pár paliček a to ,,ulepený,,co mi na prstech zůstane sundám,a mám výsledný produkt.ps. k tomu kristalonu,no na květ bych dal taky raději OBM je hodně levný a doost dobrý hodně fosforu
Mno letos díky vodě a málo slunce se sklízí mnohem dřív. Myslim, že poku d se vám objeví plíseň v paličkách, je nejvyšší čas to sundat. Mno pokud máte místo, kde to můžete deně kontrolovat, je možné vyštípnout napadenou paldu a nachat dozrávat, pozor nutno KAŽDÝ den kontrolovat. V případě znovunalezení plísně okamžitě sklidit, na postřiky už není čas (většinou) a lepší už to nebude. Pokud není plíseň možno nechat zrát......... (přeju všem).
Napadený kytky nezrajou už jen slábnou! Lepší sundat nedozrálý(polofachající) a naložit do chlastu nebo udělat nějaký jídlo/mléko. Chlast má výhodu v trvanlivosti, vydrží roky a maká jaxvině. Prostě lepší funkční chlast, než nefunkční a zplesnivělý model.
Jo plíseň je schopná za 2-3 dny pohltit celou 2m kytku, tak bacha na to!!!!!!!!!!!
Letos jsem musel sundat skoro celej skleník předčasně - hulky skoro nemakaj, ale slivovička z toho bude víc než pekelná. Tak ať se vám to stává co nejmíň N4.
P.S.: A co se týče pozdních sklizní (mrazíky) moc tomu nefandim, jelikož pod 15°C by neměla klesnout teplota, jinak se už nevytváří THC, tzn. jak teplota trvale klesne, nemá to cenu nechávat dýl. Každopádně nějakej čas ještě maj.
kdy sklízet??? až je čas!!
já si pěkně aspoň měsíc počkám (ne že by se to nedalo sklidit už teĎ),mam 9 kytiček a hurrááá (byla to haluz,2 měsíce jsem je neviděl,byl jsem mimo ČR)
Kdy sklizet? Vim, ze cim pozdeji tim lepe, ale kdy nastava to kriticke obdobi? Az zloutnou listy? Maji se otrhavat nebo nechat? Do prvnich mraziku? Jak to je? Kdy je ta kytka nejsilnejsi? Diiik
)
Jen se chci opitat, neco mi zere listy u palic, hnede diry, na plisen to nevypada, zatim jen na jedne kytce, ale radne, hrozi nejake nebezpeci? Neva to? Nemem tu kytku slozit?
Diky!
Prdow: Mno to poznáš i vzhledově, pokud už nebudou přirůstat nový blizny a většina starejch je už hnědejch. A palice se nemění, nerosí se víc a nebobtnaj. Je nejvyšší čas. Ono to sice může ještě zvýšit objem, ale potence zůstává stejná. Tzn. defakto degradace(pokud se to tak dá nazvat), tim rychlejc čim dřív se objeví plíseň/houba. Jinak pokud jsou zdravý a paldy mají přírustky je ještě čas. Jinak THC se nevytváří pod 15°C, takže pokud trvale klesne teplota ..............
Podle mně ty mrazíky mají vliv na high, respektive na poměr aktivních(funkčních) látek. N4