Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mandala , safari mix , začal kvést přesně konec prázek
Flowering time: 62-75 days/September- end of October
noo sou pěkný mám celkem 3, tenhle je největší , za ní je normální bílá folie z growshopu.. svítí tam totiž jenom 4 hodiny denně,zatím s enetváří že by jí to vadilo pálky dělá z těch 3 stejně nějvětší
výška přes 2,4 metru
já sám mám rotvajlera ,, ale jinde tohle není u mě doma buhužel. no polu bych stejně psa mít nemohl není to tam tak oplocený abych tam nechal běhat meho trhače . a jen tak mimo , myslím že kdyby to někdo zčeknul tak nepomůžou ani 3 psi. už nám takhle jednoto rotvailera otrávili ( i když ne kvůli kytkám)
fotečkyy , zatím nám vše krásně kvete. Bohužel nevím dobu zrání rudelis skunku, odhaduju to kolem 50-55 dní (snad seženu mikroskop) . jeden rudelis uplně bud chytnul nějáký kombo a nechává opadat všecky listy, nebo je přehnojenej.zdá s emi že prostě padaj moc.
rudelis dnes 44 den květu . už vypadá že by šel ještě flushing - final solution a půjde.
edit: dneska sem jim ještě dal Plagron alga bloom+Ah growth/bloom excellator a taky trošku biobizz grow. takže flush ještě o pár dní odložím
hlavní plantáž rudelis , sensi skunk , mandala safari mix
1- všecky
2-rudelis skunk , vzadu sensi skunk a vykukuje větvička mandala
3- divný phenotyp rudelis-nevím kdy sklízet poradtee ještě má asi dost času
4-sensi skunk , pár salámu rudelis dál
5-zprava mandala , potom vepředu dva rudelis a vzadu dva SS
hm trošku problém ted řeším. chtělo by to na rudelis skunk už lít final solution , jenže tedka pořád prší a je dost mokro , nechci do hlíny lít víc vody než je ted. trosku mi to ted začlo plesnivět ( jenom malinká místa )ale čekám že se to s deštěma dost zhorší .
Chci sklízet 56 den květu takže ještě mám 9 dní , jenže nevím kdy tam budu mít možnost nalít Final solution, myslíte že pár dní FS stačí? já sem to tak loni dělal (4dny FS,protože pršelo) a žádný hnojivo cítit nebylo. asi to letos udělám stejně a sklidím s malým flushinhem
Ahoj!! máš to pěkné,já budu mit sensi skunk až tak v listopadu co mám doma ve skleníku ale tak co už..jak nechces kytky přelít tak jí dej ke kmenu kus igelita,dešťová vodka odteče a ty jim jen dopřeješ finála . ať to kvete
joo to mě taky napadlo ale spíš si myslím že ta voda bude všude v zemině stejná , stejně to přes ty keře tak tak proteče ale joo zkusím to díkec ode dneška teda rudelis FINAL SOLUTION
v rychlosti , jeden rudelis skunk skosen 46 den květu ( musel bylo na něj vidět od sousedů) , další rudelis to čeká zejtra ráno (plísen) a zbytek ještě si počkaj pár dní. foto zejtra
další info , foták nevim kde , všechny rudelis se houpou na půdě , docela masivně to začlo plesnivět. měl sem sklízet už tak před týdnem , ale já hnup ještě zahnojil takže sme musel čekat na flush. myslím že by jim těch 48 dní květu stačilo . ( dnesk skoseno při 55 dni květu ) uplně všecky trichomy hnědý.
ted ale bojuje sensi skunk ( 2x) těm by stačily dva tejdny. jéénže venku to vypadá jak v lednu dneska sem celý den trávil v zimní bundě , dokonce lehce sněžilo přes den 5C v noci ani nekomentuju. doufám že to bude jen pár dní a pak se vrátí ještě aspon na týden slunečné dny