Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
1. 3. 4. potomci E-rocket - už sklizené. Tvrdé bohatě orosené paličky s opravdu pronikavou vůní. Jen jsem hodil pár větví do kufru auta za 10 minut jsem je doma vyndal a smrdí mi to tam ještě teď a stromeček na zrcátku to fakt nepřebije
2. nevim
5. e-rocket levá erdbeer vzadu levá vpravo Early durban
pár fotek zpět můžete vidět co to udělalo za 14 dnů
tenhle erdbeer na poslední fotce je nějakej divnej má hrozně řídký palice asi půjde celej na hašiš
R.I.P. pole z předchozího příspěvku 24. fotka 4,5 celkem asi 9 obrovskejch kytek usekáno, zralé byly dvě, jedna hodně bídně ostatní zcela nezralé ale vzali to všechno. Najednou do auta by se to nevešlo, museli pro to nejmíň dvakrát. nechápu že ukradli i ty nezralý co s tím lupením budou dělat. asi nějaký 16-ti letý kokoti.
odcizeno i pole asi 50 metrů vedle (příspěvek 25 fotka 1,3) které nebylo z hlavního pole vůbec vidět a bylo hezky schovaný ze všech stran, musel mě někdo vidět jak tam jdu, jinak by to nenašel. na tomhle poli byly zralé dvě kytky, jedný chybělo tak 14 dnů.
byl jsem tam před týdnem a vzal si pár vzorečků a říkal si, "no o tom nikdo neví, kdyby to někdo věděl tak by to už sklidil" a to mě přesvědčilo že to nechám ještě týden pěkně dozrát...
kytky poznám a až tu kurvu najdu tak ho rozkopám jak sněhuláka
1. 2. nevim co to je, dříve jsem ji měl za early durban ale oproti ostatním tak nevypadá ale je to zatím jedna z nejlepších letošních kytek. super výnos a kvalita - chybí jí tak týden do finále
něco jsem už radši obral, abych nedopadl jako u předešlého pole
3. 4. celek
5. pravděpodobně B-52 ještě jí chybí minimálně 14 dnů spíš tak 3 tejdny tak doufám že to stihne dojet, už jsem musel vyštípnout pár plesnivých paliček
4. 5. - B-52 sklizená asi 13. října -
velká, poměrně i výnosná kytka, dozrává pozdě a už chytala trochu plíseň ale nic hroznýho, tak týden by ještě snesla ale radši jsem jí už setnul
tohle je pecka - další z perel mého letošního outdooru, škoda že jsem neměl sebou foťák když jsem jí sklízel. Velice výnosná kytka s neuvěřitelně oroseným palicema a hlavně se zcela netypickou vůní, smrdělo to jak niva s hermelínem a starejma fuseklema. Dozrává sice dýl (15. října) ale jak píše prodejce http://www.hemcy.at/oscommerce/prod...products_id=701
je skutečně extrémě odolná vůcí plísním, když jsem pro ní šel ležela na zemi a to před tím 3x ráno mrzlo padal sníh, chcalo a ani kousek plesnivej - nechápu
na OUT doporučuju - nevýhodou je snad jen cena 22 euro za 5 semen, ale naštěstí z ní budu míd dost semen (samec je "Who is daddy??") ale to mě nevadí, letos jsem žádný blbý kytky neměl tak co
fuuuu tie fotecky spod mikroskopu su masaker. To musim mat .
Nemeral si priemer aj u inych odrod co si pjestil ??? Prve sito mam 220 mikrometrov, co je pri 120 skutocnom priemerre prehnane. Mohli by byt medzi velkostou kvapiek roznych odrodd az take rozdiely ??? to som si nemyslel.