Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Jpt JO jasny tak za to ze ti nekdo rekne pravdu das K-
to je opravdu fajn:-D to jen dokazuje ze to co jsem napsal je naprosta pravda
a nikomu jsem zadny K- nedaval, tak se chlapce uklidni nebo bez plakat na jinej pisecek..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Be patient, because I am not..
Máš tam Botrytis cinereu, pravděbodobně kmen b. cinerea s následnou nekrozou když už to teda chceš takhle vědecky
Morgan: díky moc Morgan, přesně tohle jsem chtěl znát, vypadá to, že se v plísních docela vyznáš, můžu se zeptat odkud jsi čerpala? Plísně je to, z čeho mám největší strach a budu moc rád, když dáš tip na nějakou fajn literaturu. Ještě jednou díky a K+ pro Tebe..
Bushy Greenhouse 2009AK-47, White Russian, Durban Poison Bushy Dream 2010Nebula, Hashplant, JF, SSH, Euforia, Orange Bud, S.A.G.E
Naposledy upravil j0llyj0k3r 04-07-2009 v 21:37 PM
Původní příspěvek od Rasta_pasta PS : Morgan je ONA ...
Diky za upozorneni, opraveno a Morgan se za nedorozumeni omlouvam
Plísní(houbových chorob) je opravdu velké množství a jejich identifikace (a podle toho zvolená ochrana) je někdy dost problematická. Občas určitě narazíš na (i tady na G) na osvědčené postupy-nejrůznější výluhy atd...například výluh z tabáku jak tady mnozí doporučují proti mšicím může být až 4000x toxičtější než většina prodávaných insekticidů. To jsem trochu odbočil. Chtěl jsi literaturu, jediná mně známá tištěná publikace je " Integrovaná ochrana před houbovými chorobami a živočišnými škůdci " od pánů Miroslava Lánského a Václava Kneifla ,ale určitě najdeš spoustu dalších.
moje otazka znela jestli nevite co to je, ocividne nevite, tak se nevyjadrujte.. moje kytky vypadaj uplne jinak
No tohle je krasnej přiklad utopení kytky , vsadim se za typek v ty PET lahvi nema ani diry , tohle jeden můj znamej taky udelal , narval kytku do sklenice od okurek a pořád se mu zdála zvadlá tak ji pořád zalejval až vypadal takhle , ta plíseň je od středu listu a jela nahoru od kořenu , kolegové měli pravdu , tohle uz je pozdě řešit , cau Hlava