Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dávám to taky do lednice 250W, ta je na dalkóně a v ní je mimo jiné i ipkamka, tak mám kdykoli přehled co se tam děje. Připojuji foto co se tam právě teď děje.
ahoj..jojo moc hezké..psal si teplotu až 12stupnů..to bude zřejmě tím že neměříš teplotu nad vrcholky kytí...somdu máš zbytečně nevyužitou..
..dělám to tak že teploměr mám taky na květníku ale sondu nad vrškama..a funkci která přeskakuje in/out..mám stejnej teploměr..a věz že když nad květníkama je 12 tak nad vršksma bude min14...at to roste
Můžu se zeptat ? Plánuju box 60x60x120, tedy skoro stejné rozměry a chci tam hodit 250W HPS, ale bojím se aby to nehřálo, protože mám v pokoji 25°C... Jaký máš teplotní rozdíl v místnosti a v boxu ?
čau.rozhodujem sa aj ja ist do chladničky starej,,na foto som nevidel či mas vylepenu tu chladničku nejakou foliou odrazovou.ja chcem dfl usporky,,dam ich aspon 4 na jednu chcem do chladničky max 2x deimos auto.rozmýšlam ako to spáchať čo najlepšie