Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak tady přidávám nové foto mého harému jsou ještě ruzně velika a je to 9 den od sasazení a 5 semínek no name mi stále ještě nece vyklíčit už jsou starší jak dva roky tak to bude možná tím.
ale to by my tam musel přibejt ještě jeden větrák na ofuk a pak bych tam musel mít i CO2 na čerstvej vzduch takže asi néé
Vetrak na ofuk neni od veci, ale vzhledem k tomu jak to mas poreseny, si myslim, ze je to tajna pestirna o ktery nemusi rodice vedet.
Jinak: zkus tohle reseni... tu jednu rouru co tam mas k tomu stinitku odpoj, nech tam diru. Dej pod to sklo (sklar= cca 20-30kc) ten odtah od stinitka tam nech. Bude ti to odtahavat vetsinu tepla co zarivku vyroby.
Tu druhou diru co tam mas pritah k stinitku udelej jako dalsi odtah ze skrine.
A udelej tam dolu dalsi diru, pasivni pritah. Stejnej pocet vetraku, mnohem efektivnejsi chlazeni, jedna dira navic.
A btw: co je mysleno touhle vetou:
citace:
Původní příspěvek od bramborak
A pak bych tam musel mít i CO2 na čerstvej vzduch takže asi néé
CO2 pro tuhle pestirnu je myslim ze posledni vec, kterou mas jeste dost casu resit.
to maštak: hele ohledně toho skla ty jako myslíš abych tu jednu rouru odstranil a dole udělal další díru kterou by tam šel čerstvej vzduch a logicky teplej vzduch jde nahoru takže počítáš s tím že to tou dírkou odejde podle mně se to tam stále bude točit ten vítr a ten ofuk tam asi stejnak později budu muset dodat aby kytičky získali sílu ale to je jiná vec a to sklo co tam bude se bude celkem dost od tý usporky zahřívat? Zajímaly by mně i názory ostatních než budu něco předělávat? Děkuji Growru. PS: to CO2 nebylo myšleno vážně jestli to nevyšlo z kontextu tak sory.
Původní příspěvek od bramborak No podle mně hučej ty roury protože jakto z nich tahá tak ono je to takový slábý ale na vysoký vrekvenci něco jako taková vetší píštala. Myšleno obrazně
Jestli můžu poradit. Tak tam na konec těch trubek dej nějakou gumu, která to odhluční a nebudeš mít tolik vybrací
Ale to je jak vysavač přesně jak vysavač když sundáš z vysavače nasadu hučí stejně furt já už fakt nevim.
Co ti ten zvuk přesně dělá ? Trubky, vetráčky (ty asi ne když to sou PC), zdroj nebo něco jinýho ?
Jestli trubky tak je nějak přidělej, aby se vubec nehejbaly a když zdroj tak ho na něco polož třeba na silnej molitan - ten by to měl spolehlivě odhlučnit) a na to něco nehořlavýho kdyby ti náhodou chytl.
nebo to udělej jak říká Mara - ultrazvukovej větrák
12. den (růstu)
Tak přidávám další fotas jsou už o něco vetší a už prorostli i ti papírové kvetináčky během třech dnů jdou všechny ven. Juchů a pak se vrchnu na pěst asi nejspíš Top 44 ve skříni těším sa.
CO2 pro tuhle pestirnu je myslim ze posledni vec, kterou mas jeste dost casu resit.
Snad ti to pomohlo, pic
čau udělal jsem to podle tebe sklo jsem koupil skutečně stálo 23kč ale rada na prd protože to sklo se od tý usporky zahřejvá a vyhřejvá celou pestírnu tak sem tam přidal ještě 2 pc větráčky a teplota se furt drží na 39 stupních takže K- protože fakt na H řešení
čau udělal jsem to podle tebe sklo jsem koupil skutečně stálo 23kč ale rada na prd protože to sklo se od tý usporky zahřejvá a vyhřejvá celou pestírnu tak sem tam přidal ještě 2 pc větráčky a teplota se furt drží na 39 stupních takže K- protože fakt na H řešení