Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Předpokladem kulturně morální společnosti je kulturně morální jedinec. Největším společenským hříchem je nezávislé myšlení. H.E.M.P. for Victory!!! Help Eliminate Marijuana Prohibited
Pole č. 4: zasazeno 3.7. a to California orange x Belladona, Chronic, White russian, 2x California orange bud. Na tomhle míste zkusim supercroping- kytky můžou bejt vysoký max 120cm...
Pole č. 5: zasazeno 4.7. 2x Cal. orange, Buddha
Zahrada: Osazenstvo- BCN Diesel (fem.), California orange (řez), MK-Ultra (fem.). K tomu MK-Ultra, dneska jsem na to koukal a fotil a vsadil bych se, že je to samec...
Zatim nic nehnojeno jen občas postřik neuvěřitelně starym Cropmaxem a Phytaminem...
1) Pole č. 4- na supercroping
2) Políčko č. 5
3) Zahrada- zleva: MK-Ultra, BCN Diesel, California orange
4) Že by feminizovanej samec...?
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Naprosto OT, ale pro ty co nezajmaj jen kytičky, ale i zvířata- dnes mi utekl leguán a zabydlel se na nejvyššim a nejpichlavějšim stromě co máme na zahradě...
p.s. kdyby měl někdo zkušeenost, či dobrej nápad jak na něj tak PM prosím!
už je sice asi docela pozdě ale myslím že kdybys roztáhl nějakou velikou plachtu pod ten strom ,vylézl na strom a druhý s třetím by drželi plachtu aby leguán z vyhostěnýho smrku neutekl ještě někam dál.
Picea pungens, to je nepříjemný, hehe! Na ten asi jen tak nevylezeš, jedině ve skafandru. Ale viděl bych to jako Shandy - jeden vyleze nahoru a zkusí ho chytit či sklepnout dolu a druhej bude dole chytat do plachty...
Tak leguán zůstal bydlet venku- házim mu tam do větví zelí a vypadá, že je venku fakt spokojenej...
Pan Ker: Hele hele moc se nesměj , tebe Piceji ještě čekaj já dostal za 3!
Tak a ke kytičkám: Dnes poprve hnojeny (MR1, Calgreen) kytičky, který šly ven před 14 dnama, velký asi hnojit ani nebudem- už se trochu bojim, aby nepřerostly a pak nebyly vidět! Jinak asi neni co dodat...
1) Celek s hlídačem v pozadí
2) Skoro celek
3) Chronic
4) Stonek jinýho Chronika
5) Mountain Jam (14 dní venku)
Po měsíci růstu update Diesel ryderů... No asi jsem od nich čekal víc, také díky počasí jsem za celý měsíc zalil jen 2x, zítra než odjedu na Mighty (Dub incorporation ), ještě pohnojím poprvé na růst. Stav je 4 samci a 5 samic, z toho jedna mutantní...
Ještě mám jeden problém, se kterým bych chtěl poradit, nebo zjistit jestli se vám to děje taky. U velkejch kytek na poli se mi lámou větve- přišel jsem o jednu z hlavních větvý u obou Bellaberry, nějak jsem to neřešil a větve doříz, ale včera jsem přišel na pole a třetina Lebanese byla ulámaná (ne uplně). Větve jsem zkusil různě navázat zpět (vypadaly žívě jen se válely po zemi). Nevíte čim to může bejt? Třeba nedostatkem nějakýho prvku v půdě...?
Dnes poprvé pohnojeny všechny kytky- zjistili jsme, že ještě tak o metr můžou povyrůst. Pomalu nám začínájí nakvétat obě lebenese. Bohůžel nám spadla jedna z největších kytek- Bellaberry (polámaný větve, prozměnu...), ale nějak jsme jí snad dali do kupy. Kytky vysazeny v květnu mají tak okolo180cm, zbytek asi tak + - metr. A teď obrázky:
1) Celek
2) Celek
3) Lebanese
4) MK-Ultra
5) Erdbeer
Po dnešní návštěvě pole jsem si myslel, že už s outem nadobro zkončim. Když už to nikdo neukradne (zatim), tak musí příjít "hurikán" a všechny kytky zníčit a polámat... Všechno leželo vyvrácený na zemi, ulámaný větve no prostě fuj! Po 4 hodinách práce s kladivem, provazy a samozřejmě s lahváčem jsme to nějak tak dali do kupy, jediný štěstí je, že se to nestalo na květu, to by už asi holky hůř rozdejchávaly...
1) Bordel
2) Bordel...
3) Konečně vyvázáno...
4) Stanový městečko
5) Stonek Lebanese
Zdravím vás! Největší pole se vzpamatovalo z pohromy poměrně dobře- vše dál v pořádku roste! Hnojím malé kytky + Lebanese (na květ) asi tak 1x týdně. Už kvete Belladona x Jack Herer a Lebanese, oboje asi tak 2 tejdny, ostatek zatim pořád ve fázi růstu. Už je z toho hrozná jungle- Starší kytky okolo 2m mladší okolo metru.
1) Lebanese pheno 1 (ještě mám druhý víc do sativy s bílejma chlupama)
2) Belladona x Jack Herer (hodně sativoidní kytka- výnos bude mizernej)
3,4,5) Pohled na celek ze všech možnejch stran
Kytky na zahradě ještě neukázaly pořádně pohlaví- měly by bejt feminizovaný, ale MK-Ultra vypadá jako klasickej samec (ani chloupek...). Nehnojeno- už je to vidět z ulice... Od rajčat chytily asi nějakou listovou rez, ale nehodlám to řešit, příroda si nějak poradí!
1) MK-Ultra
2) BCN Diesel
3) California orange bud (prcek- toho jedinýho hnojim)