Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám taky problém se mšicema a dneska jsem se ho snažil řešit tím, že jsem zašel do jednoho solidně vyhlížejícího zahradnictví a ptal se právě po slunéčkách ---> bezvýsledně.
Takže asi hold googluj googluj a najdi si nějaký zdroj ve své lokalitě
Zdar draku, zrovna včera jsem pár slunéček potkal. Ale teda na louce.
S vdovou mam takovou zkušenost, že je docela odolná proti škůdcům. Během růstu jsem to dost sledoval a jak jsem něco objevil, tak ten list šel pryč. Nebo aspoň postižená čepel. Většinou byly napadeny ty první listy ze spodních pater.
Za chvíli tam budeš mít už moc pěknou jungli
Czuss,
zkus najít nějaký pole s jetelinou a pampeliškama nejlépe neposekané..byli jsme s kámošem o víkendu na jednom kopci porostlým touto vegetací (tak po kolena) a samá beruška, fakt na každým kroku....když jsem jel včera okolo, tak už to sekli....
Zdarec chlapci tak už jsem pár jedinců zotročil ted je to na nich (zatím mají hody i když jsem se ty mrchy snažil vyčistit co nejwíc mechanicky. Jinak kyti rostou přímo zběsile dnes už 7 den 12/12 po květu zatím ni stopa doufam že se nastoupí co nejdříve přikladam to tomu všemu možnému stresu co měli. Komu se nelení tomu se zelení at to roste
Čuss omlouvam se ale exla mi pamětová karta v fotaku dnes snad koupim novou jestli bude čas. No a kyti jsou nádherné 12 den 12/12 vysoké 0,5m a ZDRAVÉ bez sebemenší chybičky, krásně nakvétají. Díky za zájem fotky dodám co nejdříve!
tjn, souhlasim s Trafem ;DDD slusne ti to prerusta pres hlavu... prostrihat a naohybat, a to co nejdriv
co ty palicky? kdy byly prvni naznaky teda? :P ja uz se tech mejch nemuzu dockat...
Zdarec, jungle áno již už spodek prostříhán čekal jsem jenom až pořádně naskočí kwět Kyti pěkně také vyplnily prostor ohýbat není zatím zapotřebí, až jak se to bude vyvíjet budu usměrňovat jednotlivé pálky. Zatím by jsem neřekl že přerůstá přes hlavu zatím OK Ještě PH drží velice stabilně nemohu si vynachválit žůžo!
To citca: tak asi 7-8 den těžko říci potom to už de ráz na ráz
Původní příspěvek od Trafo Chápu to ak, že jsi je nechal nasadit do TOPů a předtím než nasadily spodky tak jsi je otrhal?
BzZzum
No trochu už kvetly, nechtěl jsem kytky moc stresovat když zrovna přepínaly takže tak nějak. Škoda že mam rozbitej foták by jsem postnul současné foto.
To yamato chtělo by trochu číst celej dred když už NO. Kytky jsem zastříhával jednou a výbojku jsem přehazoval den před přepnutím na květ!