Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Igra toys 400w WW PM
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Trafo
Stálý Člen

Karma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

Mám taky problém se mšicema a dneska jsem se ho snažil řešit tím, že jsem zašel do jednoho solidně vyhlížejícího zahradnictví a ptal se právě po slunéčkách ---> bezvýsledně.

Takže asi hold googluj googluj a najdi si nějaký zdroj ve své lokalitě

BzZzum

P.S. Já se snažil hledat a nějak zatím nic

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 11-05-2009 v 17:27 PM
Trafo je offline   Profil uživatele Trafo   Find more posts by Trafo   Foto galerie člena Trafo   Click here to Send Trafo a Private Message   Add Trafo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_jOq_
Stálý Člen

Karma uživatele _jOq_ - 95% PěstitelskáKarma uživatele _jOq_ - 95% PěstitelskáKarma uživatele _jOq_ - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Zdar draku, zrovna včera jsem pár slunéček potkal. Ale teda na louce.
S vdovou mam takovou zkušenost, že je docela odolná proti škůdcům. Během růstu jsem to dost sledoval a jak jsem něco objevil, tak ten list šel pryč. Nebo aspoň postižená čepel. Většinou byly napadeny ty první listy ze spodních pater.
Za chvíli tam budeš mít už moc pěknou jungli

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42685

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42688

Old Post 13-05-2009 v 09:02 AM
_jOq_ je offline   Profil uživatele _jOq_   Find more posts by _jOq_   Foto galerie člena _jOq_   Click here to Send _jOq_ a Private Message   Add _jOq_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bigV
Stálý Člen

Karma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% PěstitelskáKarma uživatele bigV - 98% Pěstitelská

Škůdci bzzz Příspěvek č. 19

Czuss,
zkus najít nějaký pole s jetelinou a pampeliškama nejlépe neposekané..byli jsme s kámošem o víkendu na jednom kopci porostlým touto vegetací (tak po kolena) a samá beruška, fakt na každým kroku....když jsem jel včera okolo, tak už to sekli....

V

1. indoor - Ebb and Flow 400W, Outdoor 2015 by bigV, Kořenový hormon - zadara, 3 molární KCl - udělejte si doma!

Old Post 14-05-2009 v 12:33 PM
bigV je offline   Profil uživatele bigV   Find more posts by bigV   Foto galerie člena bigV   Click here to Send bigV a Private Message   Add bigV to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Igraczek
Stálý Člen

Karma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Zdarec chlapci tak už jsem pár jedinců zotročil ted je to na nich (zatím mají hody i když jsem se ty mrchy snažil vyčistit co nejwíc mechanicky. Jinak kyti rostou přímo zběsile dnes už 7 den 12/12 po květu zatím ni stopa doufam že se nastoupí co nejdříve přikladam to tomu všemu možnému stresu co měli. Komu se nelení tomu se zelení at to roste

Old Post 14-05-2009 v 17:14 PM
Igraczek je offline   Profil uživatele Igraczek   Find more posts by Igraczek   Foto galerie člena Igraczek   Click here to Send Igraczek a Private Message   Add Igraczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
citca
Stálý Člen

Karma uživatele citca - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

cus ;D
uz 10 dni zadny foto... jak to vypada? ;D

Old Post 20-05-2009 v 08:22 AM
citca je offline   Profil uživatele citca   Find more posts by citca   Foto galerie člena citca   Click here to Send citca a Private Message   Add citca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Igraczek
Stálý Člen

Karma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% PěstitelskáKarma uživatele Igraczek - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Čuss omlouvam se ale exla mi pamětová karta v fotaku dnes snad koupim novou jestli bude čas. No a kyti jsou nádherné 12 den 12/12 vysoké 0,5m a ZDRAVÉ bez sebemenší chybičky, krásně nakvétají. Díky za zájem fotky dodám co nejdříve!

Old Post 20-05-2009 v 08:50 AM
Igraczek je offline   Profil uživatele Igraczek   Find more posts by Igraczek   Foto galerie člena Igraczek   Click here to Send Igraczek a Private Message   Add Igraczek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Trafo
Stálý Člen

Karma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% PěstitelskáKarma uživatele Trafo - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

Napjatě čekám

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 20-05-2009 v 11:00 AM
Trafo je offline   Profil uživatele Trafo   Find more posts by Trafo   Foto galerie člena Trafo   Click here to Send Trafo a Private Message   Add Trafo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
citca
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

super! taky se uz tesim ;D ja jsem terpve par dni po prepnuti a zatim si wdowky libujou
za jak dlouho ti vylezly prvni "vlasky"? ;O

Old Post 20-05-2009 v 15:22 PM
citca je offline   Profil uživatele citca   Find more posts by citca   Foto galerie člena citca   Click here to Send citca a Private Message   Add citca to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Igraczek
Stálý Člen

12.den 12/12 Příspěvek č. 25

Tak přicházím z dalším nášupem bohužel jenom zatím z mobilu (foceno na rychlo). Bey bey

Naposledy upravil Igraczek 20-05-2009 v 18:36 PM

Old Post 20-05-2009 v 18:31 PM
Trafo
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

Trošku jungle ne??
Doporučuju razantně probrat odspoda jinak ti tam narostou paličky na který nepůjde světlo a budou kytky jen oslabovat.

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 20-05-2009 v 18:50 PM
citca
Stálý Člen

Příspěvek č. 27

tjn, souhlasim s Trafem ;DDD slusne ti to prerusta pres hlavu... prostrihat a naohybat, a to co nejdriv
co ty palicky? kdy byly prvni naznaky teda? :P ja uz se tech mejch nemuzu dockat...

Old Post 20-05-2009 v 19:06 PM
Igraczek
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Zdarec, jungle áno již už spodek prostříhán čekal jsem jenom až pořádně naskočí kwět Kyti pěkně také vyplnily prostor ohýbat není zatím zapotřebí, až jak se to bude vyvíjet budu usměrňovat jednotlivé pálky. Zatím by jsem neřekl že přerůstá přes hlavu zatím OK Ještě PH drží velice stabilně nemohu si vynachválit žůžo!

To citca: tak asi 7-8 den těžko říci potom to už de ráz na ráz

Jédéééém komu se nelení tomu se zelení Jupí

Old Post 21-05-2009 v 20:02 PM
Trafo
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

Chápu to ak, že jsi je nechal nasadit do TOPů a předtím než nasadily spodky tak jsi je otrhal?

BzZzum

BzZzum BzZzum Trafo

Old Post 22-05-2009 v 07:41 AM
yamato-horu
Nový Člen

Karma uživatele yamato-horu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Cau mas to pekny sleduju a fandim.vhtel sem zeptat jestly si to zastrihoval nebo ne a kdyby si vymenil nebo vvymenis to mhcko mej se at se ti zeleni

Old Post 22-05-2009 v 11:26 AM
yamato-horu je offline   Profil uživatele yamato-horu   Find more posts by yamato-horu   Foto galerie člena yamato-horu   Click here to Send yamato-horu a Private Message   Add yamato-horu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Igraczek
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

citace:
Původní příspěvek od Trafo
Chápu to ak, že jsi je nechal nasadit do TOPů a předtím než nasadily spodky tak jsi je otrhal?

BzZzum

No trochu už kvetly, nechtěl jsem kytky moc stresovat když zrovna přepínaly takže tak nějak. Škoda že mam rozbitej foták by jsem postnul současné foto.

To yamato chtělo by trochu číst celej dred když už NO. Kytky jsem zastříhával jednou a výbojku jsem přehazoval den před přepnutím na květ!

Pěstu zdar IGRA

Old Post 22-05-2009 v 13:24 PM
Igraczek
Stálý Člen

Obecné 21.12/12 Příspěvek č. 32

Zdravíčko tak zase něčím přispěji

Trochu info: PH bez problémů drrrženo průměrně na 5,8- 6,2 více se nezvedá kyti si chrochtaj blahem jsem moc zvědav na výsledek.

Old Post 28-05-2009 v 18:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-02-2009 - Igra toys 400w - 43 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás