Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
atakto sa držala pod zapáálenou lampou vetráky boli nastavené na 6 V a teplota sa držala takto môžem dať kludne aj vyšiu aj nižšiu...a tá vlkosť to sa sprawí keď tam bude zeleninka moja šťavnatučkaa
. tak čo môžem začať s pestovaním ? poradte teda v takých jednnoduchý ch záhradných potebách čo mám pýtať a ako to miešať a s čiiim...ďakujeeem I LOVE GROWER
Zdar kámo, no ja by som ti najskorej poradil ked chceš dávat viac fotiek naraz požiadat admina aby tento tvoj thread presunul do kategórie FOTOGALERIE INDOOR kde môžes dávat k príspevku až 5 fotiek. No a k tomu médiu alebo substrátu len tolko že najlepšie je ho kúpit v Growshope nakolko tie substráty sú už upravené a predhnojené na cca 5 týždnov alebo aj vôbec, záleží na type a výrobcovi, ale to vieš asi aj ty. Ale ked nemáš Growshop práve poruke alebo si chceš mixovat substrát sám tak by som ti poradil vybrat niečo z upraveným PH (medzi 5,5-6,5)+ perlit na prevzdušnenie masy. Toš asi tolko, prajem vela úspechov a nech to rastie! Ked tak PM a poradím až budem vediet,čaf.
no myslím že ani kokos od bionovy by nebol zlý s osobnej skusenosti... objednaš s G shopu 3-4 kocky jedna ma asi liter to ti v pohode pride poštou a ked to namočiš do vody tak s každej maš 10 litrov substratu alebo ked chceš klasika hlinu tak kup nejaku zem čo obsahuje čo najmenej rašeliny najlepšie niečo na muškaty a podobne + k tomu doporučujem substrat pre kaktusy a sukulenty + perlit a to všetko ešte prepeč v trube alebo najlepšie v mikrovlnke aby si potom nemal problemy s hmyzom...toť vše
vagabund-no neviem či by mu poslali vyše 50 kg vreco hliny preto som navrhol tie kokosove brikety....a hnojiva?no to už je na tebe či chceš ist bio alebo nie....ale všetko je skoro rovnake čiže niečo na rast a kvet na ostatne sračky by som sa na začiatok vysral...to možeš skusiť neskor ked budeš mať skuseností aj tak je to z mojej skusenosti na prd....ja použivam ah123 + pk 13-14 a eňo ňuno :-D ale keby si zobral ten kokos tak niečo na kokos si tam pozri čus
Nazdar. Teplotu pri zapalenej lampe si meral v tej polohe kde mas zaveseny ten teplomer? Skus dat ten teplomer 15cm pod zasvietenu vybojku a skontroluj po hodine.
Mne poslali onekdy cele vrece plagronu postou, ziaden problem.
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Cus.
Vyzera to slusne. Ale nepodcenoval by som ten substrat a ani hnojky. Ak chces co to usetrit, tak skus kupit hnojky od niekoho z bazaru. Ten substrat z G shopu je drahsi, ale stoji za to. Ja som siel teraz v obyc. substrate zo zahradnictva a nebol som az tak spokojny ako s grow mixom od plagronu. Dovolim si nesuhlasit s Indim a myslim, ze tie doplnky tiez stoja za to. Ale je to na Tebe ci to chces povysit na ultra hi-tech grow.
Vela stastia..
TOZ-303-no ako doplnky su fajn ale myslím že na prvý grow zbytočne ked nemaš ešte skusenosti...kedže Maker je uplný novačik ale to je už na každom ako si to zariadi
nooo tak ten bio objednaaam mozno neskor ked buduu peniažky skuuusenosti .....tak som sa rozhodol kuupit ten substraat pre kaktusy,kompost keramzit a perlit.....daam to do pomeru ako je to piiisane na FAQ...ooozaj a ten keramzi t normaaaalne rozdrvit na prach ?
# 30% kompostu
# 30% keramzitu
# 30% substrátu pro kaktusy a sukulenty
# 10% perlitu
takto som to našiel na FAQ že vraj osvedšenyy spooosob tak newiem substraat a perlit maaaaam uz zakuuupenyyy kompost musiim od nnejkakeeho zaahradniika a ten keramzit no newiem ved vsetci skoro vsetci ho daaavajuuu....a teda len na spodok kvetinaaača? či to takto celee zmiešať?