Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten Fim to je nekdo kdo ti to zastrih nebo naka technika zastrihavani,ja jsem se tady docet jak se ma zastrihavat jenom ten vrsek nekdy se ale muze stat ze budou jenom okrouhli listy chce to praxi me se tedka povedlo na jeden zastrih 4vetve ale asi jenom 2* z deseti zastrihu.Jinak pekny kyti.
Cus Ernest
Kdyz se clovek posere, je lepsi si do toho sednout???, nebo riskovat odchod s utrousenim z leve nohavice neceho co mu nepatri??? to je mi dilema ???
Ty jojo ty kytky sou velký jako kráva .........1,9m a ještě to poroste ( no to potěš ) ...............
Hale takovej dotazek proč si to nezasadil rovnou do hlíny ( myslim do země ) proč do kýblů a toho velkýho kýble jak se to sakra.............................................................................. nechce se mi to otvírat SUD no jasně do sudů ??
Cus prde, docela me prekvapujes. Takovy bestyje. Cos to k tomu vsechno nasypal ? No musim ti to schekovat osobne. Ted uz tam nebude tak hnusne jako minule, tak to tam zamaskujem skunkovou dymovnici. Zatim
Moc hezký ...pěkně narostlý, ale neměl bys je krapet prostříhnout?Mě se zdá ža tam necháváš dost listů, já je u kytek ostříhám a nechám jenom ty nejmenší.Pak je palička kompaktní a nejsou to jenom shluky zelenejch listů.Možná že se mi to jenom zdá tak mě kdyžtak oprav, nebo udělej detail toho kartáče a postni to sem.
Jinak K+ za pěkný rejžáky