Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Hydroponie » Pár otázek k hydroponii
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
WAMParjan
Ultimate Fighter

Karma uživatele WAMParjan - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

5) Když je u nějakých přípravků ,,hnojiva“ (roztoků) napsáno např: 5ml/1L. Znamená to, že když naliji do nádoby 20l vody, tak do toho dám 100ml roztoku? Ale kolik pak mám každý den dolívat?
6) Když je bubbler tak musím to 24h denně bublinkovat?
7) Někde jsem tu četl, zálivka 2-3min. mohl by mi to někdo vysvětlit?

no tak to čučím pokaždé když něco takového čtu tak první co mě napadne kolik je takovím lidem ask let . . .

"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......

UFC 158

JEN NEUSTUPNÝ DOKÁŽE PŘINUTIT OSUD

AEROPONIC URBAN GROWING UNDER 1200 W HPS
800W TOP TECH AERO GROWROOM
WAMParjanův CLONE ROOM
HOMEMADE 400W AERO SYSTEM by WAMParjan

"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "

The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.

Old Post 16-06-2009 v 03:52 AM
WAMParjan je offline   Profil uživatele WAMParjan   Find more posts by WAMParjan   Foto galerie člena WAMParjan   Click here to Send WAMParjan a Private Message   Add WAMParjan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 18

JAASNĚ ŽE PH JE DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ EC NEKTEŘÍ KO.... TU PÍŠOU NESMYSLY,EC SE DA UHLÍDAT NAPSAL JSEM TO SCHVÁLNĚ.VŽDYCKY JSEM PSAL PRAVDU A NĚKTEŘÍ MY DAJÍ K- TAK SE MI ZDÁ ŽE JEJEDNO CO NAPÍŠU,VĚTŠINOU SOU NÁZORY NA NĚJAKÉ TÉMA ROZDĚLENÉ NA DVA TÁBORY,VŽDYCKY SE NAJDE CHUJ CO SE MU TO NELÍBÍ

Old Post 19-06-2009 v 13:09 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Karma uživatele Machoman - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od vycuranek
JAASNĚ ŽE PH JE DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ EC NEKTEŘÍ KO.... TU PÍŠOU NESMYSLY,EC SE DA UHLÍDAT NAPSAL JSEM TO SCHVÁLNĚ.VŽDYCKY JSEM PSAL PRAVDU A NĚKTEŘÍ MY DAJÍ K- TAK SE MI ZDÁ ŽE JEJEDNO CO NAPÍŠU,VĚTŠINOU SOU NÁZORY NA NĚJAKÉ TÉMA ROZDĚLENÉ NA DVA TÁBORY,VŽDYCKY SE NAJDE CHUJ CO SE MU TO NELÍBÍ

Otazka týdne: jak poznáte jak kytka žere/nežere bez ec meřáku?

Old Post 19-06-2009 v 14:06 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Re: otázka týdne Příspěvek č. 20

citace:
Původní příspěvek od lukapa

No když nežere tak zežloutne a to jí šmahem beru k doktorovi, ten jí propláchne kořeny, zrengenuje, píchne jí AB (PK je blbost) a domů už si nesu krasavici,.

Co to je za kravinu?

Old Post 23-06-2009 v 15:54 PM
Machoman je offline   Profil uživatele Machoman   Find more posts by Machoman   Foto galerie člena Machoman   Click here to Send Machoman a Private Message   Add Machoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 21

jak poznam bez Ec metru,kolik kytka zere?podle toho kolik vody chlasta.

Old Post 23-06-2009 v 16:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Machoman
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

citace:
Původní příspěvek od benji chaouat
jak poznam bez Ec metru,kolik kytka zere?podle toho kolik vody chlasta.

Další ptákovina,myslel sem žere hnojek

Ješte nekdo?

Old Post 23-06-2009 v 17:05 PM
Machoman
Stálý Člen

Re: Re: Re: otázka týdne Příspěvek č. 23

citace:
Původní příspěvek od lukapa

to byl fór hele, nevím, že by to bez ec měřáku nešlo?

A já furt myslel,že na forky je tady kanál

Jasne že to bez ec meřáku nejde poznat,proto je to kurevsky duležitá vecička.

Samo jde to i bez nej a určite by se našla hromada lidí kteří ho nemají a výsledky super.V dnešní dobe už to ale není taková investice a novej meřák je u vetšiny lidí prokouřenej ani ne za mesíc

Old Post 23-06-2009 v 18:55 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:35 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás