Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
5) Když je u nějakých přípravků ,,hnojiva“ (roztoků) napsáno např: 5ml/1L. Znamená to, že když naliji do nádoby 20l vody, tak do toho dám 100ml roztoku? Ale kolik pak mám každý den dolívat?
6) Když je bubbler tak musím to 24h denně bublinkovat?
7) Někde jsem tu četl, zálivka 2-3min. mohl by mi to někdo vysvětlit?
no tak to čučím pokaždé když něco takového čtu tak první co mě napadne kolik je takovím lidem ask let . . .
"ROZKOPEJ TĚLO HLAVA UPADNE!!" THAISKÉ PŘÍSLOVÍ......
"Jsem jako Homer Simpson ojedinělá kombinace ultraničemy a budiž k ničemu "
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness. For he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you.
JAASNĚ ŽE PH JE DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ EC NEKTEŘÍ KO.... TU PÍŠOU NESMYSLY,EC SE DA UHLÍDAT NAPSAL JSEM TO SCHVÁLNĚ.VŽDYCKY JSEM PSAL PRAVDU A NĚKTEŘÍ MY DAJÍ K- TAK SE MI ZDÁ ŽE JEJEDNO CO NAPÍŠU,VĚTŠINOU SOU NÁZORY NA NĚJAKÉ TÉMA ROZDĚLENÉ NA DVA TÁBORY,VŽDYCKY SE NAJDE CHUJ CO SE MU TO NELÍBÍ
Původní příspěvek od vycuranek JAASNĚ ŽE PH JE DŮLEŽITĚJŠÍ NEŽ EC NEKTEŘÍ KO.... TU PÍŠOU NESMYSLY,EC SE DA UHLÍDAT NAPSAL JSEM TO SCHVÁLNĚ.VŽDYCKY JSEM PSAL PRAVDU A NĚKTEŘÍ MY DAJÍ K- TAK SE MI ZDÁ ŽE JEJEDNO CO NAPÍŠU,VĚTŠINOU SOU NÁZORY NA NĚJAKÉ TÉMA ROZDĚLENÉ NA DVA TÁBORY,VŽDYCKY SE NAJDE CHUJ CO SE MU TO NELÍBÍ
Otazka týdne: jak poznáte jak kytka žere/nežere bez ec meřáku?
No když nežere tak zežloutne a to jí šmahem beru k doktorovi, ten jí propláchne kořeny, zrengenuje, píchne jí AB (PK je blbost) a domů už si nesu krasavici,.
Původní příspěvek od lukapa
to byl fór hele, nevím, že by to bez ec měřáku nešlo?
A já furt myslel,že na forky je tady kanál
Jasne že to bez ec meřáku nejde poznat,proto je to kurevsky duležitá vecička.
Samo jde to i bez nej a určite by se našla hromada lidí kteří ho nemají a výsledky super.V dnešní dobe už to ale není taková investice a novej meřák je u vetšiny lidí prokouřenej ani ne za mesíc