Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 2 kolo pod 250W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 17

s lampou je to jednoduchy,mas cidlo u vrcholu rostlinek tak se drz teploty.prepnul bych tet a dal tam poradnej ofuk.zvlhcovat uz asi taky ne,jelikoz maji dost lystu.zalivat obden slabou davkou hnojiv s enzimi.jednou tydne prolit vodou s enzimi proti soli u korenu.a tet uz jen vydrzet.pestu zdar

Old Post 06-02-2009 v 11:41 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan.smakovicka
degustátor

Karma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Tak sa mi niak zda ze mas to teplotne cidlo umiestnene tak ze ti nanho fuka rovno zvlhcovacka,skus si ho posunut dalej nech mas realnejsii prehlad o tepolote.
inak pohodicka k+

''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''

libra-drip, 400w MH, 600w HPS, 12x bubble gum

Libra-drip, 400W MH, 750W HPS, Bb,Dd,Nlx,Sk,Eu

Old Post 06-02-2009 v 11:57 AM
pan.smakovicka je offline   Profil uživatele pan.smakovicka   Find more posts by pan.smakovicka   Foto galerie člena pan.smakovicka   Click here to Send pan.smakovicka a Private Message   Add pan.smakovicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tng
Stálý Člen

Karma uživatele tng - 93% PěstitelskáKarma uživatele tng - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

citace:
Původní příspěvek od Karelsem
s lampou je to jednoduchy,mas cidlo u vrcholu rostlinek tak se drz teploty.prepnul bych tet a dal tam poradnej ofuk.zvlhcovat uz asi taky ne,jelikoz maji dost lystu.zalivat obden slabou davkou hnojiv s enzimi.jednou tydne prolit vodou s enzimi proti soli u korenu.a tet uz jen vydrzet.pestu zdar

Takže ty tam liješ enzymy pži každé zálevce ? Nebo je dáváš jenom jednou týdně, jak je to na etiketě. Jako ofuk mi tam slouží klipsňák, a občas i topení, protože mi fouká teplo. Ale ty listy mi delaji starost, nemůže to být například z přelití?

Old Post 06-02-2009 v 14:38 PM
tng je offline   Profil uživatele tng   Find more posts by tng   Foto galerie člena tng   Click here to Send tng a Private Message   Add tng to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tng! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

cau..jak mas tu lampu vysoko..na fotce zadny fleky na listech nevidim..akorat jsou krapet zlutsi..pridavas neco do postriku na listy??

Old Post 06-02-2009 v 14:46 PM
tng
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

citace:
Původní příspěvek od Fiš
cau..jak mas tu lampu vysoko..na fotce zadny fleky na listech nevidim..akorat jsou krapet zlutsi..pridavas neco do postriku na listy??

Čau. Lampu mám 30 cm nad nejvyžší kytkou. Do postriku dávám 1x týdně phyt-amyn. Ale je pravda, že jsem ten den (4.2) aplikoval 2x.

Old Post 06-02-2009 v 14:53 PM
tng je offline   Profil uživatele tng   Find more posts by tng   Foto galerie člena tng   Click here to Send tng a Private Message   Add tng to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tng! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tng
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

Jinak moje hnojení a zalévání vypadá takto.

Naposledy upravil tng 06-02-2009 v 15:02 PM

Old Post 06-02-2009 v 14:56 PM
Host
Host

Příspěvek č. 23

mel sem neco podobneho koukni na moje druhe kolo..je mozne jak ti tam zustanou kapky od roseni ze ti to vypaly..ted uz se mi to zpravilo..je mozne ze to bylo tim rosenim.

Old Post 06-02-2009 v 15:01 PM
tng
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

citace:
Původní příspěvek od Fiš
mel sem neco podobneho koukni na moje druhe kolo..je mozne jak ti tam zustanou kapky od roseni ze ti to vypaly..ted uz se mi to zpravilo..je mozne ze to bylo tim rosenim.

To by mohlo bejt ono. Rošení me vůbec nenapadlo. Uvidíme, jak se to vyvine.

Old Post 06-02-2009 v 16:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 25

Nazdar chlape.Pokud dáváš phyt-amin v poměru 5ml/l a provádíš postřik vždy hned po zhasnutí tzn. na dobu tmy, tak ti nemůže vypálit fleky na listech. M

Old Post 06-02-2009 v 18:29 PM
tng
Stálý Člen

Příspěvek č. 26

citace:
Původní příspěvek od Mildar
Nazdar chlape.Pokud dáváš phyt-amin v poměru 5ml/l a provádíš postřik vždy hned po zhasnutí tzn. na dobu tmy, tak ti nemůže vypálit fleky na listech. M

No tak to bude určitě ono. Já jsem je stříkal, když měli světlo. Už mi to na dalších listech neudělalo. Díky za radu.

Old Post 08-02-2009 v 17:45 PM
tng
Stálý Člen

update č.11 Příspěvek č. 27

S radostí vám oznamuju, že kytky jsou již druhý den v květu. Tzn. že jsem nabyl zásobník ostrým světlem značky philips SON-T Pro. Jel jsem 33 dnů v 18 hod režimu. To je podle mě docela dost, snad se mi to vyplatí. Včera dostali slabší dávku BLOOMu ať si pomalu začínají zvykat na GREEN. Vlhkost se dží kolem 50% teplota od 24-26 za světla 20-22 ve tmě. Pěstování zdar. tng

Old Post 08-02-2009 v 17:52 PM
Host
Host

Příspěvek č. 28

Moc pěkný kámo :-) Grow up !!

Old Post 09-02-2009 v 11:44 AM
tng
Stálý Člen

update č.12 Příspěvek č. 29

Dneska je tu další update, kyti jsou ve skvělé formě, rostou jako o život.
Po týdnu jsem jim dneska dal každé 750 ml vody s ENZYMY. Zítra je čeká průprava nůžkami. Žádné zbytečné větve a listí !!! Zítřejší moto Jsou ve 4 dnu květu.

Old Post 09-02-2009 v 19:27 PM
tng
Stálý Člen

Příspěvek č. 30

*2

Old Post 09-02-2009 v 19:32 PM
tng
Stálý Člen

update č.13 Příspěvek č. 31

Přináším další update mých zelených dětí:

Pokusil jsem se kyti trochu vzhledově upravit, mám zatím 250W
slunce, tak aby se dostalo i do spodků. Snad mi zůstanou peníze na
400W sodíkovku s předřadníkem.

6 den v květu teplota se drží mezi 24-27 vlhkost mám na 50%.
Včera dostali průplach čistou vodou s ENZYMY. Po druhým týdnu
už nasadím GREEN SENSATION. Jsem na něj zvědav. Tak zase příště tng.

PS: přijímám každou negativní i pozitivní kritiku.

Blizničky už začínají koukat a usmívat se na mě

Naposledy upravil tng 12-02-2009 v 13:28 PM

Old Post 12-02-2009 v 13:19 PM
drd
Stálý Člen

Karma uživatele drd - 91% PěstitelskáKarma uživatele drd - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

zdar32dni je celkem dost ....jak je prepnes tak jeste tak aspon 1-2x vyrostou......fleky na listech muzou byt z t elampy,nebo z prehnojeni....tedka se mi to stalo kolik lijes hnojek?

Old Post 12-02-2009 v 13:33 PM
drd je offline   Profil uživatele drd   Find more posts by drd   Foto galerie člena drd   Click here to Send drd a Private Message   Add drd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:02 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
18-07-2013 - Power Skunk pod 250w - 6 odpovědí
09-10-2012 - 2. kolo - 250 CFL, NL - 46 odpovědí
22-07-2012 - 2 kolo EcoGrower 400W - 10 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás