Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dik moc, uz to tolko nepolievam a spamatalo sa to,predtym som to polieval po trochach kazdy den,teraz raz za dva tri dni,ale trochu viac vody a uz je to v poriadku.
Co nejdřív odvlhčit zeminu-pískem nebo toaleťákem No moc to nepřelejvej, radši méně zálivky a hodně vlhkosti ve vzduchu
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.
čau nemněl si to dávat do jedný misky,při rozsazování potrháš kořeny a myslím že jsi měl minimálně měsíc počkat .jo a máš tam odtokový otvory?jinak at se daří a hooodně tomu přisvěcuj nebo ti to brzo pokvete
Zdar, ja by som ti poradil to čo najskorej presadit jednotlivo do koflíkov, kúpiš v Bau.axe za pár centov, neviem si to dost dobre predstavit ako to chceš presádzat, asi si ešte nevidel korenový bal takejto rastliny. Čítaj FAQ, odkukávaj od ostatných čo a ako a postupom času na všetko prídeš, tak nech sa darí, čaf
No tak, stala sa mi taka vec.
Isiel som prec na tyzden a povedal som fotrikovi nech sa mi o to stara, len fotrik zabudol zapnut ziarivku a dve rastliny prepli do kvetu,a boli to samci,
Uz som to presadil do crepinakov a tych samcov zlikvidoval.
Tie rastliny co prezili a neprepli na kvet co s nima budu teraz OK alebo ich to nejak poznaci do zivota????
Dik za rady tu su nejake foto este,z toho co ostalo.
No to neni bohviečo kámo, v prvom rade sa ti čudujem prečo nemáš na lampe časovač čo pokladám za základ, (asi nikto nechodí zapínat a vypínat lampu ručne)
V druhom rade, ked si čítal FAQ tak si sa určite dozvedel že akékolvek stresovanie rastliny môže, alebo zväčša má vplyv na jej dalšom vývoji, čo v tvojom prípade môže znamenať že ti z toho vyrastie hermafrodit.
Takže máš podla mna dve možnosti:
1) Necháš to rást s tým rizikom že s toho môže byť hermáč, čo by znamenalo, že po celú dobu kvetu budeš musieť sledovať a likvidovat prípadné samčie "gule" aby ti neopelili celú rastlinu.
2) Vytrháš to, zaobstaráš si časový spínač (5eur), vysadíš to nanovo a povieš fotríkovi nech sa ti toho už radšej nechytá....
Přemejšlel sem ten květináč předělit na pul kartonem právě kvuliva kořenům a kvuli tomu když bi náhodou bila jedna samec.Abi nebil problém ho odstranit.Nějaký názory a rady???
Tak toto bol moj skusobny grow,ukoncil som o skorej lebo vynosy by boli asi o nicom aj preto ze som zacal skoro a nieco mi preplo na kvet a aj preto ze som o veciach ako upravovat ph,dobra zem a podobne nepremyslal..
Dakujem vam vsetkym za rady,uz som zacal druhy grow,a tam to rastie uplne paradne vase rady pomohli.
tak Growu zdar!!!! A tesim sa na dalsie rady........
čaute týpci. nechcem vytvárať nové témy typu "nazdar, ako to ide." checkoval som dlho grower, čítal, čo sa dalo, čiže idem do toho tento rok aj ja. mám nachystané fleky niekde vonku, hlinu, nejaké meniče ph vody, merače, "řízky" onedlho. dúfam, že nezačínam nejak neskoro. držte palce, nech to ide
Nazdárek Groweři tak bych se chtěl trošku pochlubit sti mím prvním Growem a taky vědět váš názor,jastli to alespoň ujde.Jak říkám je to uplně po prví a žádnou jinou skušenost nemam.Je to ve 38 dnu květu.Tak dík za každý názor.