Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže Tommy, koupit si dobrou hnojku se určitě vyplatí. A když už teda, tak jsi měl koupit nejaky whuxal super(či jak se to píše) nebo krystalon, nebo obm. no name semena taky nic moc, podle tech špičatých listů to vypadá celkem sativově, tak aby jsi se nevyškolil jako já a nekvetl dva roky... jinak na rust zářivka super, ale květ určo sodík. Jakou techniku si zvolil? štípat budeš? kdy přepneš na květ? Ať roste...
Původní příspěvek od lukapa Takže Tommy, koupit si dobrou hnojku se určitě vyplatí. A když už teda, tak jsi měl koupit nejaky whuxal super(či jak se to píše) nebo krystalon, nebo obm. no name semena taky nic moc, podle tech špičatých listů to vypadá celkem sativově, tak aby jsi se nevyškolil jako já a nekvetl dva roky... jinak na rust zářivka super, ale květ určo sodík. Jakou techniku si zvolil? štípat budeš? kdy přepneš na květ? Ať roste...
no jako právě že to jsou ty nonamy tak jsem nechtěl moc investovat zbytečně do hnojek ale jinač jsem se pokoušel zastříhnout ale nějak jsem to pos*al takže asi tak na květ? uvidím chci ať to je ještě trochu větší
zdravím,
tak jsem koupil nějaké hnojky a kětinky dostaly včera postřik grow+phyt-amin plus malou zálivku enzymů.
Dneska ráno dostaly zálivku Grow+Fish
tady foto ;-)