Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Přijde ti normální jezdit zhulenej, stejně tak ožralej, jo?
Ne jsem proti tomu aby lidi jezdili ožralí/zhulení, ale jde mi o to, že když ti daj líznout,tak ti seberou řidičák,ikdyžs hulil třeba před více než 8h....:-(Ale asi by to bylo moc drahé každého posílat na krev...moc tomu nerozumí,takže nevím,jaké jsou jiné možnosti zjištění aktuální "zhulenosti"
Původní příspěvek od Vepřík
Ne jsem proti tomu aby lidi jezdili ožralí/zhulení, ale jde mi o to, že když ti daj líznout,tak ti seberou řidičák,ikdyžs hulil třeba před více než 8h....:-(Ale asi by to bylo moc drahé každého posílat na krev...moc tomu nerozumí,takže nevím,jaké jsou jiné možnosti zjištění aktuální "zhulenosti"
no existuje možnost trošku podrobnějšího testu,ze kterého se dá zjistit kdy jsi špek požil...asi podle hladiny thc v době odchytu pánem policajtem.takže jedeš-li ráno do práce a večer se vyčadíš a chytnout tě benga tak si myslim,že máš velkou šanci se z toho dostat...ale je to individální.
Též jsem naplněn mírným optimismem,
jen kdyby se mi stále nevracela myšlenka,že
na stole evropského úředníka leží všeobecně závazná vyhláška o.........
snad se mýlím
kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?