Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od lukapa Takže nakonec muselo i stínítko dolů, kytky jsem různě spletl dohromady, přivázal, zdrátoval kolem lampy a nacházíme se ve fázi nafukování. Momentálně jsme v 6-tém týdnu kvetení, a vy můžete společně se mnou sledovat, jakže se to teda vybarví...
Hele seš si jistej že to je K2? Podle fotek to nevypadá moc indikozne a 6 týden na kvetu by to melo vypadat uplne jinak.
Hele seš si jistej že to je K2? Podle fotek to nevypadá moc indikozne a 6 týden na kvetu by to melo vypadat uplne jinak.
Tak to je přesně to, proč se mi posledních 14-dní blbě spí..Taky mám ten pocit že to bude do sativy. Navíc většina pestíků ještě zdaleka neodkvetla a jsou pořád bílé. A jako bonus do toho ten kamarádův známý, od kterého mám semínka, mi nebere telefony a na icq nereaguje.
tak trochu jsem byl zvědavý jestli se někdo ozve, jestli to někoho trkne, takže Machoman to má dobře zmáknuté..K+
Každoprdně to vypadá tak, že zatím ani nevím co mi roste.Takže co teď?
Původní příspěvek od Machoman Co ted? Dojed to a na další kolo si kupuj neco oveřenyho...
O tom žádná,,,,,, ale kdybych to pořádně nafotil, troufnul by sis tipnout odrůdu? Já vím pod 70w to není ono, ale možná by jsme to nějak dali dohromady..
hele proc peroxid do hliny? v hydru to chapu, ale tady mi pointa unika. Kdyztak me pouc.
Prijde mi to i mirne namutovany, viz jednocipe listy vyrustajici z palic (pokud to tak neni tak se omlouvam)
nechal bych tak vrchnich 30cm a zbytek oholil, to co zbyde usporadat kolem lampy at to vali. mej se
Ten podíl hlíny v kokosu je tak malý že se tu bavíme spíš o pasivním hydru, takže proč peroxid do kokosu? protože je to dobrá věc http://grower.cz/pestovani/navody/z...-hnojeni/7.html ale nesmíš to posrat jako já. Ale do hlíny bych ho klidně rval taky. co se týká těch jednocípých listu, tak si myslím že to je´spíš stresem, kterého jsem kytkám připravil až až, naopak se divím že nevyjely samčí koule a stresem nezhermila..