Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Jadr.m Chtěl bych se zeptat jak to je s tím když v létě třeba tři dny v kuse prší,to se lehko přelijou venku kytky.Co s tím?
Predpokladam, ze narazas na pestovanie v kybloch/kalfasoch.
Urobis par cm od dna do steny diery, takze aj pri vydatnom dazdi
prebytocna voda cez diery vytecie.
Save paper - think before you print.
music rules, yeee
I Scream, You Scream, We All Scream for Ice Cream.
Je zásadný rozdiel medzi expertom a odborníkom. Jeden vie o hovne všetko, druhý vie o všetkom hovno.
ASSHOLE is not an alternative lifestyle!!!
Podle počasí. Já mám 10l kýble. Teď, když je venku 30, tak je nejlepsí každý den. Když je pod mrakem, nebo polojasno tak stačí každej druhej den. A když je hnusně a chladneji tak to vydrží klidně 4 dny. Zase ale jak máš velký kytky.
Právě ty co mám ze semen mají zhruba 3 patra a ty co jsou z řezů už jsou celkem velký.Měl jsem strach abych je zbytečně nepřelíval,ale na povrchu už jsou dost suchý když jsou ty vedra.
Zdálo se mi že strašně pomalu rostou,asi to bude tím že sice zalívám dešťovou vodou,ale dneska jsem zjistil podle testu že ta dešťová voda co mám má moc velký PH.Už jsem ho upravil, tak snad se ten růst zrychlí.
Příští rok už snad budu mít víc zkušeností
ja chodim zalievat ked je je strasne teplo 2 krat za tyzden a nikdy som nespozoroval ze by im nieco vadilo a kybel mam 10 litrovi aj 20 litrovi ked tam chodis v takomto teple kazdy den tak spozoruju akurat tak teba ak pestujes niekde v lese......ak to mas niekde na zahrade tak tiez by som zalieval kazdy den primerane..... a mam asi 70 cm rastliny