Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Mikropěstování » Můj první indoor ;)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
TomHash
Stálý Člen

Karma uživatele TomHash - 60% Pěstitelská

Obecné Tak teda popis. Příspěvek č. 17

čus, tak teda už i s fotkama... Tohle je stav před pár hodkama.

WeedMan->

Old Post 23-12-2008 v 11:10 AM
TomHash je offline   Profil uživatele TomHash   Find more posts by TomHash   Foto galerie člena TomHash   Click here to Send TomHash a Private Message   Add TomHash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TomHash
Stálý Člen

Příspěvek č. 18

Další

WeedMan->

Old Post 23-12-2008 v 11:11 AM
TomHash je offline   Profil uživatele TomHash   Find more posts by TomHash   Foto galerie člena TomHash   Click here to Send TomHash a Private Message   Add TomHash to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TomHash
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

A tohle je po zaštípnutí Je to okej, podle mě...

WeedMan->

Old Post 23-12-2008 v 11:12 AM
TomHash
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Tak tohle je nejlepší fotka vnitřku co se mi povedla... Na to, že je z mobilu, tak v pohodě

WeedMan->

Old Post 23-12-2008 v 11:14 AM
TomHash
Stálý Člen

Příspěvek č. 21

A tohle, co je na fotu jsem si ted koupil. Hnojivo, které udajně pomáhá proti plísním a různým nemocím... Taky má stimulovat růst - etrakt z biohumusu... No, prostě se mi to líbilo, tak jsem to koupil... musím pak vymyslet, jak budu hnojit. Máte s tímhle hnojivem někdo zkušenost? Zatím jsem to nalil na nějaký kaktusy, tady doma... xD

WeedMan->

Old Post 23-12-2008 v 11:17 AM
Intergalacticc
Stálý Člen

Karma uživatele Intergalacticc - 95% PěstitelskáKarma uživatele Intergalacticc - 95% PěstitelskáKarma uživatele Intergalacticc - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

zdarec co to máš za žárovku? to je wolframovka? měl bys pořídit ten sodík at ti stoho něco kápne chce to na tom trochu zapracovat bez práce nejsou naturálie

zkušební pokus v nové skříni 150w(sušina 82g)

2pokus 7*(chronic) 150w(sušina 75g)

3 grow 6*(hashberry soil)o5 150w ještě frčí(sušina 91,3g)

4té kolo 150w 7ks (hashberry) 1ks (ww) (jede)

Old Post 23-12-2008 v 11:50 AM
Intergalacticc je offline   Profil uživatele Intergalacticc   Find more posts by Intergalacticc   Foto galerie člena Intergalacticc   Click here to Send Intergalacticc a Private Message   Add Intergalacticc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TomHash
Stálý Člen

Příspěvek č. 23

wolframovka... to je usporka, 45W... No, jasně že pořídím sodík... Budu ho mít ke konci týdne, nebo možná až příští týden, ale bude tam určitě . Zapracovat se na tom musí - to už jsem ale psal několikrát

WeedMan->

Old Post 23-12-2008 v 12:08 PM
TomHash
Stálý Člen

Palec nahoru Tak ještě poznámečka... ;) Příspěvek č. 24

Dnes přišly semínka:
JHxWW
SHxWW
DPxWW

- už jsou ve voděnce a tímto děkuji uživateli runcajs -> thx kámo.

WeedMan->

Old Post 23-12-2008 v 16:18 PM
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

citace:
Původní příspěvek od TomHash
A tohle, co je na fotu jsem si ted koupil. Hnojivo, které udajně pomáhá proti plísním a různým nemocím... Taky má stimulovat růst - etrakt z biohumusu... No, prostě se mi to líbilo, tak jsem to koupil... musím pak vymyslet, jak budu hnojit. Máte s tímhle hnojivem někdo zkušenost? Zatím jsem to nalil na nějaký kaktusy, tady doma... xD

kaktusy se v zimě nehnojej woe
smáznu

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 24-12-2008 v 15:37 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GLORS
Stálý Člen

Karma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% PěstitelskáKarma uživatele GLORS - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

proč máš topení jako ofuk,žere jak svině lepší klips zapár

(smaž)

Old Post 24-12-2008 v 18:24 PM
GLORS je offline   Profil uživatele GLORS   Find more posts by GLORS   Foto galerie člena GLORS   Click here to Send GLORS a Private Message   Add GLORS to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RASTACZ
Nový Člen

Karma uživatele RASTACZ - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

nechápu tě v jumperově threadu píšeš že sis postavil 150ku sodíka za pětikilo a maš tu úsporku 45w a ten box vypadá dost amatérsky měl bys taky trochu zapracovat

Old Post 27-12-2008 v 21:25 PM
RASTACZ je offline   Profil uživatele RASTACZ   Find more posts by RASTACZ   Foto galerie člena RASTACZ   Click here to Send RASTACZ a Private Message   Add RASTACZ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TomHash
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

AHM4D: v kaktusech se prd vyznám... :-D Ale nevypadají že by se jim to nelíbilo, nalil jsem to i na květinku .... Hele akorát jsem jí zastřih, ale odmítla se rozdvojit... to bude zas nějaké poblázněná satíva.... x( :-D Mno ventilace už je vyřešená...

GLORS: to topení je tam od toho aby topilo, ofuky přibudou záhy

WeedMan->

Old Post 03-01-2009 v 19:08 PM
TomHash
Stálý Člen

Příspěvek č. 29

hele a asi změna plánu.... ten sodík tam zapojovat nebudu, tohle dojedu na usporce... a potom chci zkusit vscrog, nechal jsem si to rozležet v hlavě a rád bych to testnul, co to udělá

WeedMan->

Old Post 03-01-2009 v 19:30 PM
Dobby
Stálý Člen

Karma uživatele Dobby - 81% PěstitelskáKarma uživatele Dobby - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

S takhle slabouvatáži asi nic... Prostě chce to sodík... A na co topení:? Kolik tam máš stupnů:?

Old Post 04-01-2009 v 12:10 PM
Dobby je offline   Profil uživatele Dobby   Find more posts by Dobby   Foto galerie člena Dobby   Click here to Send Dobby a Private Message   Add Dobby to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:26 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
19-05-2013 - první indoor - 8 odpovědí
24-03-2013 - Můj první GROW 70W- - 39 odpovědí
12-04-2012 - Muj první indor automatu - 11 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás