Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A tohle, co je na fotu jsem si ted koupil. Hnojivo, které udajně pomáhá proti plísním a různým nemocím... Taky má stimulovat růst - etrakt z biohumusu... No, prostě se mi to líbilo, tak jsem to koupil... musím pak vymyslet, jak budu hnojit. Máte s tímhle hnojivem někdo zkušenost? Zatím jsem to nalil na nějaký kaktusy, tady doma... xD
zdarec co to máš za žárovku? to je wolframovka? měl bys pořídit ten sodík at ti stoho něco kápne chce to na tom trochu zapracovat bez práce nejsou naturálie
wolframovka... to je usporka, 45W... No, jasně že pořídím sodík... Budu ho mít ke konci týdne, nebo možná až příští týden, ale bude tam určitě . Zapracovat se na tom musí - to už jsem ale psal několikrát
Původní příspěvek od TomHash A tohle, co je na fotu jsem si ted koupil. Hnojivo, které udajně pomáhá proti plísním a různým nemocím... Taky má stimulovat růst - etrakt z biohumusu... No, prostě se mi to líbilo, tak jsem to koupil... musím pak vymyslet, jak budu hnojit. Máte s tímhle hnojivem někdo zkušenost? Zatím jsem to nalil na nějaký kaktusy, tady doma... xD
nechápu tě v jumperově threadu píšeš že sis postavil 150ku sodíka za pětikilo a maš tu úsporku 45w a ten box vypadá dost amatérsky měl bys taky trochu zapracovat
AHM4D: v kaktusech se prd vyznám... :-D Ale nevypadají že by se jim to nelíbilo, nalil jsem to i na květinku .... Hele akorát jsem jí zastřih, ale odmítla se rozdvojit... to bude zas nějaké poblázněná satíva.... x( :-D Mno ventilace už je vyřešená...
GLORS: to topení je tam od toho aby topilo, ofuky přibudou záhy
hele a asi změna plánu.... ten sodík tam zapojovat nebudu, tohle dojedu na usporce... a potom chci zkusit vscrog, nechal jsem si to rozležet v hlavě a rád bych to testnul, co to udělá