Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já si to jenom tak z nudy vyzkoušel s nabíječkou od starého alcatela(12V, 500mA) a větráček 12V se točí v pohodě, ale bojim se, aby to na něj nebylo moc. asi ho prsknu do skleníčku ke kytkám(ne nemyslím to co si myslíte vy).
ps. nic se elektrikou spojené jsem ve svém životě nedělal a tak se nedivte, že si zkouším takovéto základní věci.
Chlapi ssry ale ja som to skusal a je to blbost potrebujes strasne vela nabijaciek zdrojov, motorcekov od autodrahy :-D...
Kupte si v Tescu nabijacku na auto bateriu je to 12V a 6A mne na to vali 6 vetracikov vsetky 12V a A na kazdom inak ale to je nepodstatne... vyjde to par euro usetris na rozdvojkach, predlzovackach. proste len upnes do tich cvokov co sa pripajaju na autobateriu kabliky od vetrakov ( idealne v nejakom bazare na PC)