Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
včera sem nainstaloval další hovadskej ofuk- tentokráte zvrchu,protože to začíná vypad, že vrchní pálky budou dost obr,tak aby se to zase cely neklátilo...
jinak nám to začíná pěkně doma voněti...hehe
25. den 12/12: teplota 27/21, vlhkost 45%
pH 5,9, EC 2.7
Začínám mít fakt dobrej pocit z toho, že jim tak solim, bobtnaj zedne naden ,nemám žádný známky jejich nespokojenosti-vše krásně zelené- nádhera...hehe
no jediný co mě trápí, je že ty pálky sou už teď docela těžký tzn. že budu muset navazovat ke stropu, což bude pěknej vopruz, ale stojí to zato...chtěl sem je předevčírem ostříhat od spodků a přebytečnýho listí, tak sem jednu rohož vyndal ven-klatilo se to jak svina, tak sem toho honem rychle nechal, vše vrátil zpět a ostatní rohože sem se ani nepokoušel vyndavat...příští tejden musim nainstalovat nějaký ty provázky....
Zdravím, po delší době sem tu s nějakou tou aktualizací....
Mno, docela sem to posral, ježto během prázdnin kytiz nebyli pod takovým dohledem jako normálně, podařilo se mi je trošku spálit...!!!
Nasadil sem totiž ten bloombastic roztok sem namýchal na EC 2.9 a odjel, po 6 dnech sem se vrátil a voči vyvalil...vrchní lístky čnící z palic celý spálený, tak sem změřil přívodní roztok a ten udal příčinu: EC 4.2...hehe, no hned sem udělal pořádnej průplach (150l)..
zajímavý je, že to odsral jen OB, jack flash vypadá luxusně...
Samotnej bloombastic by asi nebyl průser, ale leju tam i PKačko a ten bloombastic obsahuje PK 20/21 (jak mě tady už někdo upozorňoval...)
Shrnutí: vysadil sem bloombastic, nechal tam jen PK...OB jednoznačně vydrží míň než JF, kdybych pokračoval dle mého plánu na zvedání ec (0.2/ týden)tak by se to skoro jistě nestalo....díky tomuto sem ztratil tak 10 dní pořádnýho bobtnání v nejdůežitějším věku kytek
Aktual: EC 2.9, Ph 6.0 vlhkost 29%, teplota 27/20
chci je nechat ještě tak 10 dní na hnojkách a pak 10 dní na Ripen + final solution ....tak snad budou mít dost času dohnat co sem spackal...
V neděli sem po pěti dnech přijel zpět domů a první věc co samozřejmě udělám je že se mrknu na kytiz-průser-suchý jak sviňa zvadlý, spálený- zkrátka kaput....všude mokro, odpadovej kýbl plnej nádoba na roztok prázdná.....chytl sem se za hlavu, chtělo se mi brečet....
Příčina- z nějakýho neznámýho důvodu se mi VYRESETOVALI spínačky na čerpadlo, když se tak stane jsou ve stále zaplém režimu...důsledek si můžete domyslet....eštěže sem nevytopil sousedy....
Konec- no co mi zbejvalo, musel sem okamžitě začít se sklizní....naštěstí se to stalo okolo 50. dnu 12/12 takže něco z toho bude, ale bude to opravdu bída...měl sem v plánu je tam nechat ještě 14 dní a z toho 12 dělat proplach ripenem spolu s final solution-nic z toho se nekonalo, tudíž to bude mít neblahý výsledek na chuti, tvrdosti sišek, celkové vyzáži.....
mno, tak tohle se může stát jenom mě....
Ale nezoufám tak do týdne by mělo bejt nový řezivo(tentokráte Royal orange), tak uvidíme....
Díky všem kteří jste tento "počin" sledovali, díky za K+, díky za podporu....díky
Mějte se jak chcete, cca za 14 dní naviděnou v novém threadu
Tak to upřímnou soustrast. Ještě, že to přišlo až v tak pozdním stádiu květu, čímž je pohroma kompenzována.
Jinak nechci ti do toho kecat, ale na royal orange se tu snesla docela silná slova kritiky a co jsem viděl z fotek, tak to opravdu nestojí za to. Pokud ho budeš mít od zelenýho františka, radši bych se s nim dohodnul na jiný genetice. Ale samozřejmě je to jen na tobě...
Původní příspěvek od Pan Ker Tak to upřímnou soustrast. Ještě, že to přišlo až v tak pozdním stádiu květu, čímž je pohroma kompenzována.
Jinak nechci ti do toho kecat, ale na royal orange jsem tu snesla docela silná slova kritiky a co jsem viděl z fotek, tak to opravdu nestojí za to. Pokud ho budeš mít od zelenýho františka, radši bych se s nim dohodnul na jiný genetice. Ale samozřejmě je to jen na tobě...
Ted nemyslím royal orange od františkazeleneho...ale genetika to je dobrá,akorát je potřeba počítat s delší dobou kvetu.Naprat na rohože jen RO je dobrá volba.
Jinak nechci ti do toho kecat, ale na royal orange jsem tu snesla docela silná slova kritiky a co jsem viděl z fotek, tak to opravdu nestojí za to. Pokud ho budeš mít od zelenýho františka, radši bych se s nim dohodnul na jiný genetice. Ale samozřejmě je to jen na tobě...
Pravdou je, že jsem o týhle genetice moc info nesehnal(asi špatně hledám či co..)...rád bych tě poprosil o nějakej link na ty slova kritiky dyby ti to neva...nějak to nemohu najít....jinak co vím, je to 100% indika, delší doba květu, udajně low odor (slova matkaře)-něco sem vyčetl na str. dutchman, a někdo to tady pěstoval, ale bylo to jeho první kolo a nevypadalo to moc dobře...
mno, a plán mám jet samozřejmě jen jeden model na rohožích kord dyž je to indika....