Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hulici & Hygiena ;)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Total kapor
Stálý Člen

Karma uživatele Total kapor - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

HYGIENA, CO JE TO???

Vsetko vyssie napisane berte s rezervou, nikdy neviete pod vplyvom akych omamnych latok bol autor.

Old Post 27-05-2002 v 11:21 AM
Total kapor je offline   Profil uživatele Total kapor   Find more posts by Total kapor   Foto galerie člena Total kapor   Click here to Send Total kapor a Private Message   Add Total kapor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
teksun
Stálý Člen

Karma uživatele teksun - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 18

nejlepší je vyčistit zoubky a pak si dát cigárko

Old Post 27-05-2002 v 16:11 PM
teksun je offline   Profil uživatele teksun   Find more posts by teksun   Foto galerie člena teksun   Click here to Send teksun a Private Message   Add teksun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
greenlu
Stálý Člen

Karma uživatele greenlu - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

hygiena mé osoby je v pořádku...o hygieně mého podnájmu by se dalo spekulovat, ale vajgly se mi po zemi ještě neválej...po nějaké té pařbičce se občas objeví i černá dírka v koberci ale naštěstí mam dost barviček...jinak špačky nesbírám, občas něco nalézám...naposledy na eskalátorech sakl (cca 5g)...co mě však dojímá je to že se denně "bohužel" pohybuji v lokaci kde se vyskytují lidé všehochuť...takže se často dostávám do role sociálního úřadu ...

špek s námi...

Old Post 27-05-2002 v 16:28 PM
greenlu je offline   Profil uživatele greenlu   Find more posts by greenlu   Foto galerie člena greenlu   Click here to Send greenlu a Private Message   Add greenlu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

Dost podobná situace ;-) Příspěvek č. 20

Tak jak to tak čtu, jsem docela standard . Zuby si teda večer docela čistím (pokud nejdu z knajpy naprach), protože se mi pak líp usíná. Pokud bych našel půlku nedopálenýho špeka jako adam třináctka, tak ho klidně seberu. Jenom bych jeho obsah prozkoumal a přestěhoval do fájy (nikdy nevíte, koho napadne jaká sranda ).
Co se týče domácího bordelu, tak ten je docela ukrutnej, jenom mi to už tak nepřijde. Akorát na rozdíl třeba od otona ho moc zmáknutej nemám. Když něco potřebuju najít, tak mám docela pakárnu a zhulenej to už jsem úplně mimo hru (teď zrovna hledám už pěknejch pár dní semínka, který jsem někam položil a zaboha si nevzpomenu kam ). Například v pokoji mám dvě postele-jedna na spaní a druhá na věci, který se mi už nevejdou na stůl nebo se mi nechtěj uklízet(cédéčka, různý papíry, hadry...(teď koukám nějaká igelitka s rozbitým páskem )). V obýváku je situace obdobná (křeslo na sezení, gauč na krámy )
S tím zásekem na nádobí to mám zase jako pan dan. Z hrníčku na kafe to přelítne na talířky, příbory a pak na hrnce, dokud tam něco je. No, pravda je, že už se mi to dlouho nepovedlo a proto to tam vypadá jak to vypadá .
Ale, abych se jenom nekritizoval, tak nedávno jsem po půl roce umyl v našem patře schody .

Old Post 27-05-2002 v 17:09 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Slut
Stálý Člen

Karma uživatele Slut - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 21

Taky se stane že po kalbě neni co hulit tak se vyberou popelníky a ubalí se cígo !! Ale tak 5x do roka !! Doma mám taky borbel skleničky,talíře,hrnky (a matka furt kam to nádobí pořád mizí?) ,hadry,letáčky,věci do školy(moc jich nemám),atd... ,ale všechno najdu !!!A když už se tam nedá hnou tak tam uklidim a to mi připomíná já sem si chtěla dneska uklidit ale seru na to !!!! A zuby si taky někdy nestihnu umejt!!!

Old Post 29-05-2002 v 20:41 PM
Slut je offline   Profil uživatele Slut   Find more posts by Slut   Foto galerie člena Slut   Click here to Send Slut a Private Message   Add Slut to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hydrantek
Stálý Člen

Karma uživatele hydrantek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

Dneska jsem si zacal v devet rano doma uklizet. Uklid mi trval ve spolupraci s moji pritelkyni a kamaradem dobry tri hodiny. A to jsem mel celkem "uklizeno".

Vysledek - Pet pytlu na odpadky. Dva ucpany pytle do vysavace.

Nejak to doma nepoznavam. Ale konecne zmizelo spinavy nadobi.

Kde bil debyl dyz tu nebil?

Old Post 29-05-2002 v 21:22 PM
hydrantek je offline   Profil uživatele hydrantek   Find more posts by hydrantek   Foto galerie člena hydrantek   Click here to Send hydrantek a Private Message   Add hydrantek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
techyes
Stálý Člen

Karma uživatele techyes - 19% Pěstitelská

Příspěvek č. 23

doma uklizim,az kdyz si muj pes nema kam lehnout

Špek a smích jsou dva nerozluční přátelé.
Život mi někdy silně připomíná houpačku: nahoru - dolů, nahoru - dolů. Ale furt je to zábava, ne ?

Old Post 30-05-2002 v 10:17 AM
techyes je offline   Profil uživatele techyes   Find more posts by techyes   Foto galerie člena techyes   Click here to Send techyes a Private Message   Add techyes to your buddy list     Navštiv homepage uživatele techyes! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

hyena, Příspěvek č. 24

duševní je docela v pohodě, s tou fyzickou je to sinusoidní... Po půlnoci se mi většinou do nějaký očisty už moc nechce - hlavně padnout a spat Rád se nakládam tak na dvě hodiny do vany se špíčkem a zeměplochou, levou nohou střídavě přidávám horkou a studenou (Extrem 2 extrem).
jednou za čas udělam brutální úklid, třeba zahulim a potom jedu pomalu od jedný stěny ke druhej, po cestě házim věci na různý hromádky, občas se zapeču na nějakym starym časáku, atd. a za pár hoděk mam krásnej pokojík.
Potom asi tak tejden si to hodně hlídam, skládam prádlo do skříně, hrnčky odnášim do kuchyně, snažim se. No a do čtrnácti dnů mi to všechno skřítci humusáčci všechno nanosí zpátky, přihodí něco ze svýho a ještě mi třeba vysypou popelník do postele
A všechno zase při starym...

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 31-05-2002 v 14:39 PM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pan dan
Stálý Člen

Karma uživatele pan dan - 8% Pěstitelská

Pohodička 2 DUDE Příspěvek č. 25

Tak TO je presne to, co se deje u me
Dusevni hygiena v pohode......shoda (alespon doufam)
Ocista po pulnoci.......shoda (a komu se chce?)
Extrem 2 Extrem.......shoda (takova pakova baterie ma neco do sebe, ovsem discworld jaxi chybi)
Uklid az nepochopitelne dlouhy.......shoda (Reflexy na posteli)
Tejden hlidani poradku.........shoda (n.c.)
Skritci humusacci......shoda (nevim, jak je vystrnadit, ale JA ten bordel fakt nedelam)

je videt, ze jsme podobna krevni skupina

Teprve až pokácíte poslední strom, zabijete posledni rybu a otrávíte poslední řeku přijdete na to, že se peníze nedají jíst.

Old Post 03-06-2002 v 09:08 AM
pan dan je offline   Profil uživatele pan dan   Find more posts by pan dan   Foto galerie člena pan dan   Click here to Send pan dan a Private Message   Add pan dan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Al-Ban
Stálý Člen

Karma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% PěstitelskáKarma uživatele Al-Ban - 46% Pěstitelská

to Dude a pan dan Příspěvek č. 26

Z toho vyplívá jediná správná poučka:
Kvůli jednomu týdnu jakžtakž pořádku se přeci uklízet rozhodně nevyplácí .

Old Post 03-06-2002 v 15:46 PM
Al-Ban je offline   Profil uživatele Al-Ban   Find more posts by Al-Ban   Foto galerie člena Al-Ban   Click here to Send Al-Ban a Private Message   Add Al-Ban to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

pokud mas spinavou dymku tak to sveci akorat o tvem moc nic moc nezajmu k chuti marihuany. Ja osobne kourim z PYREXu modeli ktere jsem uz kouril. A kdyz si davam nejakou novynku tak s cisteho skla za 5kc No nevim, kdybych nasel nedokoureneho speka tak bych ho sebral. To bych natom musel byt asi hoooooodne spatne.

Old Post 29-12-2003 v 11:07 AM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chobot
Stálý Člen

Karma uživatele chobot - 76% PěstitelskáKarma uživatele chobot - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 28

Hehe, dobry tema Tak me napada, ze vlastne dost casto zahazuju nedohuleny speky, kdyz ostatni uz nehchtej ani prda a neminim se totalne znicit tim, ze to dohulim sam. Ale vetsinou pak speka uhasim podrazkou boty.

Kdyz vidim, kolik je na svete sberacu nedohulenych speku, priste budu ohleduplbnejsi, opatrne a hygienicky to tipnu a polozim na dobre viditelne suche a relativne ciste misto .

Old Post 29-12-2003 v 17:02 PM
chobot je offline   Profil uživatele chobot   Find more posts by chobot   Foto galerie člena chobot   Click here to Send chobot a Private Message   Add chobot to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

vseobecne:) Příspěvek č. 29

take mesacne riady, tak to sa mi zda fest svincik, je ine ked nevladzes stat na nohach a umijes to zajtra, ale niektori z Vas mi pripadaju ako osipane

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 29-12-2003 v 19:42 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
drinker hulič
Stálý Člen

Karma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% PěstitelskáKarma uživatele drinker hulič - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

jeee, tak to je dobrý, že nejsu jediný prase tady. já se nedávno myl, a uplne sem koukal co je u vylevky spiny - to ze teklo ze mě? vypadalo to jako kdyz se vypousti ta pouzita voda z pracky.
nedohulenyho speka sem bohuzel este nenasel - kdyby jo, tak si ho asi schovam a pak prebalim (haha, takovej spek to je jak mimino) - prisla by me skoda ho tam nechat. ale zas, co kdyz si ho tam jenom nekdo odlozil, sel se domu napit, a pak se pro neho chtel vratit??? dylema
bordel v pokoji - uspesne se ho pokousim vyrabet, jenze mati na me potom neustále útočí s tím že se tam začnou objevovat brouci a tak. to je pravda. ja tady mam obcas v lete dobrej zverinec. zil tady se mnou jeden malej pavouk, zacas vylezl, byl o hodne vetsi tak uz sem ho zas krute dal ven. do vcerejska sem mel krasnej bordel na stole, pak sem to tam jen pro efekt preskladal aby mela maminka radost ("ty tady nic neděláš, ani na stole si nic neuklidíš, a chceš víc hranolek?!") a hle uz nemůžu najít trsátko. to je v prdeli.
jo a hadry, ty mám taky rád takový špinavý, sem expert na to si je necim zasvinit, bohuzel mati casto pere. ¨
tak se mějte a pamatujte že čistota to je nepřítel!

The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash

Prehistorie - 2002, první pokus o grow

Historie - 2005, 150W Powerplant

Současnost - 2x600W kokos, Durga Mata, Mendocino Madness

Old Post 30-12-2003 v 14:53 PM
drinker hulič je offline   Profil uživatele drinker hulič   Find more posts by drinker hulič   Foto galerie člena drinker hulič   Click here to Send drinker hulič a Private Message   Add drinker hulič to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

pokud zahodite nedokoureneho speka. zkuste byt ohleduplni a nejak nebo necim ho oznacte aby Chudaci hulici nemeli tak velkou praci stym hledanim.
POLICIE CR..

Old Post 30-12-2003 v 19:42 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
robos
Sherlock

Karma uživatele robos - 47% PěstitelskáKarma uživatele robos - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

no to ma tiez napadlo, ale keby policajti zbirali nedofajcene speky, tak to by asi nic ine nerobili no a cez obednajsiu nieco pohulili

mam 20, ale rozumu na 15. Kto ma nieco, proti 20 rocnym, nech si pojebe rit...

Old Post 30-12-2003 v 21:46 PM
robos je offline   Profil uživatele robos   Find more posts by robos   Foto galerie člena robos   Click here to Send robos a Private Message   Add robos to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás