Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ved je to paranoik tak co sa cudujete len si robim srandu, zas to neber prilis osobne. inac myslim ze jedna objednavka pre tolkych clenov co maju zaujem,a kazdy s inym vyberom, je naozaj malo.
no ja som zo zapadneho slovenska, a bolo by fajn ak by som sa dohodol s ludmi s ktorymi si mozeme semiacka predat osobne ale zas to nieje podmienkou, proti poste nic nemam.
a s objednavkou by som pockal az do noveho roka kedy uvedie opat na trh svoje stare a aj nove odrody Mandala.
presne,som paranoik a to nie ze sranda,som paranoidny.s tym zapadom to je tak,ze aj ja by som bol najradsej asi s priamim predanim,najlepsie by bolo otvorit origos sacok a dat do ruk aby nik nemal tazke srdce na nikoho.
vela ludi,vela chuti.takze urcite sa vsetci ludia nezasytia jednou obiednavkou tak nikomu tu nebude branit si urobit druhu,ved ludi je tu na to dost.
ja by som kludne zobral aj teraz.ved ake to eura?sak v bankach ti budu normalne menit kesh konverznym kurzom bez poplatkou,tak mas jedno,nie?
jedine ak by bola daka genetika ktoru by sme vybrali out of stock,tak to hej,to radsej pockat
Původní příspěvek od Date1 ked niekdo zhana dobry out doporucujem Spontanica od KC Brains az 900g z jedneho stromu super chut a zarucena sila. nenarocna na pestovanie super odolna na plesen zrela 15 oktobra(Rijen).