Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím
Ještě by mě zajímalo, mám pk 13/14 od canny ohledně dávkování tam píšou toto:Přidejte pk 13/14 jedenkrát 3 týdny před sklizní do plného nutričního zásobníku v poměru 15ml na 10l vody.Tuto směs přidejte do živných látek po 3-6 dní.
Takže to pkáčko mám používat jenom ten jeden týden tech3-6 dnů?Nebo to děláte jinak?Mám pékáčko letos poprvé tak nevím,ale to jejich dávkování se mi zdá málo no.Díky za rady.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Já jedu PK 13 / 14 do každé zálivky 1,5 ml /l a vpoho.. nemám měřáky ani nic a nespálil sem to .. taky mě přišlo líto to tam nalejt 2x za kvetení jak to uvádí když toho mám litr Trošku mám teď dilema zda tam prcnout i ten BOOST až do sklizně, u CANNY v kalkulátoru živin říkají že jo, navíc když tady kolega říká že to tam dava i tyden před sklizní.. bojím se o chuť ale asi to tam dám. Viz muj thread
Tak k tomu ti mam co rict. Nastrikal jsem to na kytí v indooru aby se meli "líp" a tak nejak jsem veril v to, co o danem produktu uvadeji. Cte se to dobre. Ale spatky do reality. Myslim ze dany produkt se moc nevyplati kupovat. Nevidel jsem zadny pozitivni vliv na kyti(jedna v boxu to nedostala, abych vedel zda uvidim rozdil). Rozdil s pouzitim nebo nepouzitim je ten, ze kdybych to nepouzil tak mam usetrenych 339 kč
Paradox je, ze som vtedy bojoval se mšicema a ty tak nejak vymyzeli, jak jsem to postrikal.
Ta latka udela na listech takovej povlak, az neprijemnej na pohled + nevim jestli je to tak klasicky ale to co jsem pouzil ja nijak vabne nevonelo
Takze muj konecny nazor je, ze se to neoplati kupovat. Radsi usetrit penize a vyuzit je na neco smysluplneho.
-------------------------------------------------------------------------
Piko je cesta.
Neviem, či správna, ale určite rýchlejšia.
-------------------------------------------------------------------------
In memory of Sergey Chaplygin. /Чаплы́гин/
Původní příspěvek od nutriga Ahoj používá někdo canna flush vůbec nerozumím tomu postupu proplachovani
A čomu nerozumieš? Zoberieš vodu, podľa dávkovacej tabuľky doleješ cannaflush a poleješ rastlinu tak aby voda vytiekla - ideálne niekde do vane alebo sprchy, pretože je vhodné aby tej vody pretieklo kvetináčov veľa a aby vytiekla von.
Mám to ve 30l kyblich jak to mám vzít do vany.. Spíš jde o to co tam píšou:zahajte jeden až dva týdny před sklizni a použijte výše uvedené dávky a výše uvedeným způsobem jednou týdně tomu rozumim... Ale pak tam je: pokračujte skrz sklizeň v normálním režimu výživy to jako znamená že to mám pořád hnojit??
Pravdepodobne zlý preklad od predajcu, angličtine:
Start your flush 1 – 2 seeks before harvest, use Canna Flush for the first 3 days. Use water for the remainder of your flush. In hydro systems, apply Canna Flush as the last feed of the day, until you get 10 – 20% run-off. Then flush through with water, until you get 10 – 20% run off.
Proste 2 týždne pred kosou to dáš do vody namiesto hnojív - tri poliatia a potom už len voda, aj keď ja zvyknem aj viac krát poliať s cannaflush.
Rozdiel pri použití a nepoužití je cítiť poriadne. V aero robí tento canaflush zázraky.
Používám cannu od začátku a super . Canna Coco a canna Aqua prostě top . Boost asi nejlepší na trhu (minerální) , rhizotonic je celkově snad nejlepší zakořeňovák . Cannazyme šlape skvělé , nikdy se mi nedělali ty solné šlemy . Bohužel jak říká kolega Cannacure vůbec nefunguje jak má . Možná trochu pomůže , ale nijak závratně asi jako kdyby si to postříkal vodou . Bio Canna není organická , respektive ne celá . Bio rhizotonic a bio boost jsou naradeny rhizotonic a boost klasický . Canna dlush funguje taky dobře . Ale já proplachuji Cannazymem a pak 5 dní čistá voda ještě a super . A jejich dávkovací tabulky taky super