Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej lidicky...nechvalia sa nahodou vsetky seedbanky co ponukaju DP ze je to 100% sativka?...ide mi o to ze keby to bol posuk so skunkom tak by tam bolo aj nejake to % indiky co sa mi zda aj celkom pravdepodobne bo tie durbanove listy mi pripominaju skor indiku....tot vsetko co som chcel nech vam tie nase durbany rastu!
JJ, čistotu sativy Durbanu Poison sme už riešili dávnejšie. Zhodli sme sa, že aj keď seedbanky píšu o 100 % sative, spravidla sa jedná o mix genetík. Pokiaľ sa nemýlim, tak ddt uvádzal, kde sa ešte dal zohnať čistý DP. Durbanom zdar!
zdarek lidicky mam tu jeste jeden dotaz...u nirvany sem narrazil na jakysi urban poison..indoor varietu slavneho DP mate s nim nekdo zkusenosti nebo vite o nejake recenzi???tady sem ho nenasel a moje anglictina neni mooc na urovni...chtel sem ho koupit u nirvany ale jiz ho nemaji a od sensi je zase velmi drahy...diky moc
Môj názor je taký, že aj keď sa v našich podmienkach pestuje Durban Poison spravidla ako outdoorová odroda, tak Dutch Passion ju má zaradenú medzi indoor seeds. Píšu, že je vhodná pre outdoor, ale dobre rastie aj pod umelým svetlom.
2no ale ja se bavim o urban poison od nirvany pisu o ni jenom ze je to indoor varieta od Durbanu....u dutch passion ji myslim maji porad normalne jako non hybrized sativu pro outdoor....ale tam je na me velmi draha i kdyz nepochybuju o kvalite...zkusim spis sehnat rizek a trosku si ji namnozit jinak to nevidim...ale diky za tvuj nazorcusek
ja idem tiez durbany a skoro vsetko je ok.....dobry rast - 3 metre, velmi silna odroda, len ma serie ze zacala kvitnut az 20.8 a asi uplne nedokvitne....A aj na ten kvet som ju nakopol 15x davkami pk 13/14 a bio bloom,
tak pomuze mi nekdo s tim urban poison???mozna sem dick ale nenasel sem nic nez jedinou vetu na nirvane...its indoor variety of durban poison..what's up??
Původní příspěvek od fire.ent tak pomuze mi nekdo s tim urban poison???mozna sem dick ale nenasel sem nic nez jedinou vetu na nirvane...its indoor variety of durban poison..what's up??
Mal by to byť kríženec durban poison a northern light, ale viac ti neviem povedať ...
a co ještě rozdíl mezi early durbanem od seedsmana?:-D uvažuju o něm na příští rok. A genetika-Durban Poison x Skunk #1
Prostě jakmile je něco, co má úspěch, ostatní se na tom snaží vydělat. I když kolikrát ta genetika není též k zahození např. JACK HERER od sensiho a Jock Horror od nirvany.
Původní příspěvek od krast a co ještě rozdíl mezi early durbanem od seedsmana?:-D uvažuju o něm na příští rok. A genetika-Durban Poison x Skunk #1
Prostě jakmile je něco, co má úspěch, ostatní se na tom snaží vydělat. I když kolikrát ta genetika není též k zahození např. JACK HERER od sensiho a Jock Horror od nirvany.
Early durban (od Zen seeds, ak myslis toto) je early girl x durban (ak sa nemylim)