Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
a víš kolik je práce s tím něco vypěstovat? ty jo teď mě napadá kde vlastně pracuješ ? :-D práce šlechtí....
jo jinak nemyslíš že 45w patří do mikropěstování?
mikro je tady nják do 150w.... na ICMag tam sou i 400w.... wow....
Hele a jak toto téma přehodim do mikropěstování a tu folii bych tam dal rád scháněl jsem se po ní a na netu jsem našel jen nějakou do skleníku za 400 m2
to bramborak: když už budeš chtít kvalitnější folii tak kup diamantovou nebo jak se jmenuje.. prostě je stříbrná.. ta černo bílá není moc pevná... když na to jenom štrejchneš kvetináčem o zeď a je to na té folii videt... tady máš názvy z klecka.cz
Folie antidetekční
Folie bílo stříbrná
ty sou asi pevnější.... a ješte k tomu líp odráží svetlo....
Zdravim groweri potřebuju radu už je to druhý tyden a kytička super skunka my vubec nechce rust do vejšky vubec se nejak nerozrůstá je furt malinkatá a žloutnou jí listy?
preliti a vysoke ph.Moc se o ni staras .-) prekrej kvetinac i s kyti sackem mikroten a udelej diru do igelitu a nech to par dni.Podle fotky ti kytka plave.Zalej az bude subsrtat suchej,ale s mirou
no ona ta kytička teda hlavně kvete... proto neroste
doporučuju zasadit novou a tuhle důstojně pohřbít... bude se jen stresovat a když už se náhodou přepne na růst tak bude dos vysoká pravděpodobnost na hermáče nobo ňákýho mutantíka
od jaké seed banky sis ten top 44 objednal ?chtěl sem si ho pořídit už na svůj první indor od nirvany je to podle nich hodně odolná odruda do menších prostoru. ale slyšel jsem od známých že nirvana není zrovna dobrá seedbanka tak sem si raději pořídil jiná semena z greenhausu.
Původní příspěvek od Intergalacticc od jaké seed banky sis ten top 44 objednal ?chtěl sem si ho pořídit už na svůj první indor od nirvany je to podle nich hodně odolná odruda do menších prostoru. ale slyšel jsem od známých že nirvana není zrovna dobrá seedbanka tak sem si raději pořídil jiná semena z greenhausu.
JJ objednal jsem si to z nirvány i ten super skunk ale jak si viděl byl to mutant tam čekám co z toho vyroste kdyžtak chvilku vydrž a uvidíš co my vyrostlo z Top 44.