Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdár
supervit mám ke starter kitu hydro a taky koumám jak ho pužít do roztoku :/ Přidal to už někdo na celej týden do roztoku na každodení zálivku nebo do cyrkulačního systemu nebo bubleru?
zajímalo by mě, jak nejvíc mohu naředit supervit na postřik. Na lahvi píšou kapku na 4,5 l, dále 1ml na 65l, to vychází 0,015ml na 1l vody.
Ale mě na postřik stačí tak 300 ml.
Tak mě zajímá, jak nejsilnější postřik jste už zkoušeli a neublížil, nechce se mi ředit 4,5l a pak zbytek vylít, neboť 7-10 dní to určitě nevydrží
zajímalo by mě, jak nejvíc mohu naředit supervit na postřik. Na lahvi píšou kapku na 4,5 l, dále 1ml na 65l, to vychází 0,015ml na 1l vody.
Ale mě na postřik stačí tak 300 ml.
Tak mě zajímá, jak nejsilnější postřik jste už zkoušeli a neublížil, nechce se mi ředit 4,5l a pak zbytek vylít, neboť 7-10 dní to určitě nevydrží
Použival sem to a abych to nemusel nejak moc ředit tak šla 1kapka do 1litru a uplně v pohodě , myslim že je to ale lepši do zalivky , na postřik teď používám tohle , http://grower.cz/forum/showthread....1906#post931906 , maká to na taky dobře , cau Hlava
Použival sem to a abych to nemusel nejak moc ředit tak šla 1kapka do 1litru a uplně v pohodě , myslim že je to ale lepši do zalivky , na postřik teď používám tohle , http://grower.cz/forum/showthread.p...1906#post931906 , maká to na taky dobře , cau Hlava
1 kapka na litr vody? to mi přijde podle toho co tam píšou trochu moc ne? a chci se zeptat to se může přidávat už do první zálivky s hnojkama? bo pozdějc
jo a chtěl bych se zeptat jestli můžu přidat super vit jako postřik bo zálivku v kombinaci s hnojivem atami kokos dík za rady jinak jsem asi 2-3 týdny před pepnutím na květ