Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Příprava políčka na následující sezónu
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
PRIPRAVA POLICKA
je na to skoro
serem na to
pripravim az na jar
najvyssi cas
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
RastA
Nový Člen

Karma uživatele RastA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

cau groweros chtel bych se zeptat jak se dělá to hnojivo z kpřiv slyšel jsem že je to docela dobrý a korát nevím jak se to robí předem dík za pomoc a mnoho zdaru v roce 2008

Old Post 18-12-2007 v 16:43 PM
RastA je offline   Profil uživatele RastA   Find more posts by RastA   Foto galerie člena RastA   Click here to Send RastA a Private Message   Add RastA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zubo
Stálý Člen

Karma uživatele zubo - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

proste das do nejakej nadoby koprivy, zalejes vodou a nechas vyluhovat cca 2 tyzdne alebo viac, potom to riedis asi 1:10, postupne mozes riedit menej, podla toho ako sa ti chovaju rastliny.
Mozes to pouzit, ako zalievku alebo postrek na listy

--==::nepi*uj do systemu::==--

Old Post 15-01-2008 v 10:05 AM
zubo je offline   Profil uživatele zubo   Find more posts by zubo   Foto galerie člena zubo   Click here to Send zubo a Private Message   Add zubo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lysina
Stálý Člen

Karma uživatele lysina - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

ja bych to tekhle predcasne vubec neresil..ja to necham az na jaro

Old Post 15-01-2008 v 18:49 PM
lysina je offline   Profil uživatele lysina   Find more posts by lysina   Foto galerie člena lysina   Click here to Send lysina a Private Message   Add lysina to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lysina! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 20

Já souhlasím s Colkem... Taky sem přemýšlel, že bych už teď zajel na moje políčko a jenom si to pořádně okopal (prorejt to) a promíchat to s kravským hnojem. Toho je tady u nás na Jihu poměrně hodně, takže by to nebyl problém. Jenom sem se k tomu ještě nějak nedostal =)

Old Post 25-01-2008 v 22:20 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

S jakym tak predstihem je nejlepsi zapracovat hnuj do zeme?

Popr. nejaky zkusenosti s rozdilem mezi prirodnim/granulovanym? - Vyjde to nastejno, nebo je prirodni kvalitnější (pro kytky využitelnejsi)?

My heart and soul, they are free...

Old Post 15-02-2008 v 08:08 AM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

citace:
S jakym tak predstihem je nejlepsi zapracovat hnuj do zeme?

podle me bude urcite lepsi dyz ten hnuj zavezes treba ted nez dyz pockas trebas este mesic...aspon se to tam pekne rozlozi

...jak ja se natohleto netesim,takovyho hnoje se tam zas bude muset navest...minulej rok byla 80cm vrstva hnoje a 20cm hlina,vesel se tam valnik a pul kvalitniho guana od dedecka.....ale vetsi MORDOR nez to tam uslapavat za svitu slunka asi neznam...timto hledam kvalitniho uslapavaces odolnym zaludkem

Old Post 15-02-2008 v 10:37 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 23

CO TADY TED CHCETE NAVAZET VZDYT TADY SNEží!

Old Post 15-02-2008 v 18:34 PM
CZDsara
Alien

Karma uživatele CZDsara - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

Políčko vždy připravuju už na podzim. Dělají to i zemědělci, ne? Hnojím kravským hnojem, zrejpu a je hotovo.

Osvědčilo se mi při výsadbě položit vrchní vrstvu cca. 20 cm koupeného zahradnického substrátu. Kyti po přesazení lépe snášejí lehkou a kyprou půdu.

Old Post 15-02-2008 v 18:47 PM
CZDsara je offline   Profil uživatele CZDsara   Find more posts by CZDsara   Foto galerie člena CZDsara   Click here to Send CZDsara a Private Message   Add CZDsara to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ganjas farmer
Stálý Člen

Karma uživatele Ganjas farmer - 20% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 25

Ja si myslim ze dolezite je upravit pH na sezonu a aplikovat nejake tie hnojiva(organicke)do pody,vyhlbit jami a poprehadzovat staru zeminu uz s novou pohnojenou+perlit,tu kvalitnejsiu podu davam hlbsie aj s perlitom a pieskom...najlepsie je ked sa pohnoji a prevzdusni,potom udupe a pred vysadenim prvych "fialiek" znova prevzdušní..

pH(6,5-7neutralne)= upravis-vapnom,dolomiticky vapenec,skrupiny z vajec,sepiova kost-skoro vsetko co obsahuje Ca....pH upravuj po aplikacii hnojiv lebo kazde hnojivo ma ine pH a tak ti narusi pH pody
PH JE DOLEZITE!!!!!!!!!!!!!
Ja si odkladam celu zimu skrupiny z vajec a mama cumi ze ci mi jebe ze naco mi to je!? a potom ich podrvim a primiesam s org. hnojivami do pody+to vapno...potom raz za cas podla hnojenia zalievam vapnovou vodou aby som nevisiel z osi 6,5-7 pH

No a ten super fosfát,na ten bych se šel radeji vysrát--chemicka sracka,kt.by som aplikoval len vo faze kvetu a v malych mnozstvach=rakovinotvorne sracky

Slovaci už sa konečne zorganizujme..a výdime do ulic..lebo Nam s každej strany seru do huby a My to žereme...STOP!!! ĎALEJ NIE!!

Old Post 21-02-2008 v 17:29 PM
Ganjas farmer je offline   Profil uživatele Ganjas farmer   Find more posts by Ganjas farmer   Foto galerie člena Ganjas farmer   Click here to Send Ganjas farmer a Private Message   Add Ganjas farmer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 26

Dneska sem se s plnou igelitkou kravskýho hnoje konečně dostal na moje new místečko... Jelikož to mám docela kus od města a zapoměl sem doma lopatu, tak sem to tam nemohl ani pořádně prorejt a okopat. Ale ten hnůj sem tam pěkně rozprostřel. Je to kousek od lesa a půda je tam docela dobrá. Myslíte, že už to takhle mám nechat a počkat do dubna/května a pak tam rovnou zasadit, nebo tam mám ještě jednou zajet s lopatou a ten hnůj tam zakopat trochu do země?

Old Post 24-02-2008 v 19:30 PM
Freeloader
Stálý Člen

Karma uživatele Freeloader - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

citace:
Myslíte, že už to takhle mám nechat a počkat do dubna/května a pak tam rovnou zasadit, nebo tam mám ještě jednou zajet s lopatou a ten hnůj tam zakopat trochu do země?

Dle miho bys to teda mel urcite prorejpat!Vetsina tech zivin ti totiz zustane nahore a neco malo se ti vsakne dopudy...ale hlavne tu kytku budes potom sadit bud primo dohnoje coz neni 2x dobry a nebo budes stejne muset udelat douru pro ten val vod kvetniku takze hnojivo bude vlastne vokolo!

Bude to sice fungovat ale je to pekne vodbyty....
Ja bejt tou kyti tak se ti vodvdecim hooodne prumernou sklizni

Old Post 25-02-2008 v 08:53 AM
Freeloader je offline   Profil uživatele Freeloader   Find more posts by Freeloader   Foto galerie člena Freeloader   Click here to Send Freeloader a Private Message   Add Freeloader to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

Tak dobře, ještě tenhle tejden tam zajedu a tentokrát i s lopatou a pěkně to tam promícham... Nechám to uležet a v květnu startuju motorku a jedu tam sázet. Bohužel nemám kde si kytičky předpěstovat, tak budu sázet rovnou naklíčený semínka do země. To by asi fakt nebylo nejlepší, sázet semínka skoro do hnoje. Tak díky za radu, letos chci aby mi to konečně vyšlo!

Old Post 25-02-2008 v 18:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 29

Je dobrej nápad zasadit přímo do lesní půdy? Jaká je tak šance, že mi něco vyroste? Má to vůbec cenu? Mám už prakticky připravený místečko, který je hned kousek před lesem... tam je půda docela dobrá, ale chtěl bych něco zasadit i do okolí a všude jsou jen jehličnatý lesy. A s motorkou by se mi půda navážela dost těžko.

Old Post 25-02-2008 v 18:20 PM
SID
Stálý Člen

Karma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

citace:
Původní příspěvek od Mara69
Tak dobře, ještě tenhle tejden tam zajedu a tentokrát i s lopatou a pěkně to tam promícham... Nechám to uležet a v květnu startuju motorku a jedu tam sázet. Bohužel nemám kde si kytičky předpěstovat, tak budu sázet rovnou naklíčený semínka do země. To by asi fakt nebylo nejlepší, sázet semínka skoro do hnoje. Tak díky za radu, letos chci aby mi to konečně vyšlo!
Až tam pojedeš stou lopatkou tak vem sebou další igelitku hnoje máš to při jedný cestě a určitě tím nic nezkazíš.Myslím si,že ty naklíčený semínka by bylo dobrý dát do substrátu pro výsev,stačí malá jamka vyplněná substrátem.Přeji bohatou úrodu SID.

kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?

Venek 2008

Venek 2009

Venek 2010

Old Post 26-02-2008 v 00:12 AM
SID je offline   Profil uživatele SID   Find more posts by SID   Foto galerie člena SID   Click here to Send SID a Private Message   Add SID to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 31

Jasný, igelitka hnoje je už naplněná a připravená. Lopatku už mám taky v báglu a hned zejtra ráno (ještě před školou) tam jedu... Jenom mám trochu obavy z myslivců a lesáku, protože nedaleko mojeho místa je dost posedů, tak aby mě tam neviděli =(( Rozhodl sem se, že i v okolních lesích se pokusím něco vypěstovat. Snad bude v lese stačit vykopat díru, nasypat tam nějakej substrát pro výsev a do toho rovnou šoupnout naklíčený semínka. Až se ty kořeny prorostou do tý původní lesní půdy, tak snad to kytičky přežijou. Jinak to bohužel udělat nemůžu, nebo aspoň nevím jak... Kdyby mi někdo poradil, jak to mám udělat jinak, vůbec bych se nezlobil =))

Old Post 26-02-2008 v 20:04 PM
SID
Stálý Člen

Karma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% PěstitelskáKarma uživatele SID - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

citace:
Původní příspěvek od Mara69
nedaleko mojeho místa je dost posedů
Jestli jsou tam posedy tak tam bude taky zvěř to je celkem problém.

kouří táta kouří máma kouří dcera kouří syn proč by nemohl prach a broky hulit taky Temelín ?

Venek 2008

Venek 2009

Venek 2010

Old Post 26-02-2008 v 22:50 PM
SID je offline   Profil uživatele SID   Find more posts by SID   Foto galerie člena SID   Click here to Send SID a Private Message   Add SID to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:16 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás