Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Tambara :
omlouvám se za zkreslenou informaci z příspěvku č. 13 samozřejmě odtah má být nahoře a přítah dole (sem byl myšlenkama asi jinde). Ty větráky na hoře, jak je máš oba na odtah, tak je to správně, ale nebyl jeden ze začátku otočenej na přítah ???
K tomu ofuku, tak vzhledem k tomu, že máš zvlhčovačku tak ji nech puštěnou na malej výkon skoro pořád nebo nonstop a větrák nech taky běžet co nejčastěji (tady bych elektrikou nešetřil, protože v poměru co zblajzne sodík je to téměř zanedbatelné...) a myslím, že s vlhkostí by neměl být problém...
Jeden z důvodů¨proč ti kytizz nechtěj jet, může být ten tvůj home made substrát ! Podle mě není lesní humus zrovna ideální, pač jak je známo je v lese dost vysoké PH půdy a nezachrání to ani phyt a min 2x týdně (20% písku bych taky neviděl moc šťastně)..
Určitě bych kytky zkusil přesadit do větších qvětníků, jak píše Karelsem a když už budeš u toho, tak bych uvažoval o změně substrátu
to SlepecC : děkuji za upozornění na nesmysl
citace:
Původní příspěvek od Rasta_pasta ...většinou se dělá odtah ve spodní části skříně, kvůli ideálnímu míchání vzduchu...
Jinak kdyby si i ty četl příspěvky až do konce, viděl bys že už v příspěvku č. 13 se Tambarovi omlouvám, že jsem si nevšiml, že už to elektro předělal a je tam i důvod, proč jsem ten příspěvek nesmázl...
Ten home substrát som zmenil cca pred 4 týždňami za substrát pre pelargonie+perlit. pochopil som že, pôda je základ dobrého growu.lenže aj tento podny mix mi nejako nevihovuje, minulí týždeň som kytky presadil do substrátu od Plagronu - Growmix. (430 sk / 50l)
je poznať že, im je lepšie.
teraz mám vlhkosť pri zapnutom vetráku cca 50-55%
a zvlhčovač ide na 3/4 výkonu.
PS:
mam taky pocit že to moc nalievam??? preto mam otázku či sa nepletiem ohladom polievania.
teraz je substrát na omak vlhký-skôr polosuchý (to je výraz? neviem kde sa to vzalo) a tento polosuchý mam akože nechať ešte vyschnúť????? a to má byť OK???????
čau...mám stejnej problém...Kytičky mám ještě mini a děložní lístky mi žloutnou , nevíte čím by to mohlo být??? Je to tou hlínou?? Já mám taky home made substrát a ve skříni mám ''mlžítko'' Jinak genetiku mám Hindukush , tak bych o ni nerad přišel kvůli blbosti
není to spíše pHčkem??? v období růstu chtějí kytí výce vláhy, ale jako ne zas aby byli přelite já zalívm co va dny a vpoho, podle mě je to spíše pHčkem, no ale nevím
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Ahoj tak som nakoniec zistil že, Ph vody ktorou zalievam je niekde na 7,3. Nechal som to poriadne preschnúť a zálievku som upravil na nejakých ph 5,7. tak uvidím ako to porastie.
na určenie ph som kúpil kvapky, sú predsalen presnejšie a dokonca aj lacnejšie ako papieriky.( papieriky sú bulšit) nedoporučujem!!
Tento grow je pre mna poučenie ako sa to robyt nemá preto prosím kompetentných aby moj počin presunuli medzi nepodarky, nech to tu nezasieram mojimi nezdarmi.
Seeds ktoré som nasadil neuspokojili moje nároky preto oficiálne končím tento grow.----