Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravicko takze po hodne dlouhy dobe co sem byl odriznutej bych vam chtel ukazat jak to vubec nakonec dopadlo s tim mim sklenikem a az uvidite ty fotky pochopite proc sem byl tak strasne dlouho mimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by La Grand
a posledni a uz vam dam pokoj jinak je to jeste docela nezrali protoze mi to zacalo ve skleniku brutalne plesnivet ale na druhou stranu vsichni co to kourily dekujou bohu ze to nedozralo protoze je to fakt HARD
Marihuana neni droga ale jeji pestovani je nevylecitelne a zpusobuje zavislost by La Grand
Tak todle, todle je zazrak prirody. Nechapu. Zahodil jsem na travu vedle skleniku jen tak ze srandy par nezralych seminek a vyrostla mi z toho plne kompletni a sobestacna rodinka. Foceny je to priblizne v dobe sklizne skleniku a na mamince se udelala malickata vrcholova palda a na ni jedno jedine seminka. proste haluz
Zdravim kolegu Growera!
No koukam ze budes mit take hoooodne dlouho cim si svinit plice a hlavu
Jinac no komment proste mooooc pekny a velka pochvala Tobe.
Karmu Ti samo naklikam ale az zitra abys ses vic tesil (a taky mi nejak nebeha Net)
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
to all:
pojem droga je strašně obsáhlej, jsou v tom zařazený všechny
suroviny z říše živočichů, rostlin a nerostů, které slouží jako léky nebo se znich léčiva vyrábějí
(léčivé rostliny i rostliny pro potěchu-konopí) ,
takže když si doma dáte acylpiryn tak si dáváte taky drogu .
tak aby jste si ujasnili ty pojmy
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu