Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ted jedu doma ve skříni , ale za den ! Du vysadit ...12k po 15 patře 30cm _,.-"-.,_ A gdyž sem měl doma některé sazenice tak beze srandy byli total mutal ...já koukal list jeden ...žádnej a ¨pod
Byl sem opet hodit cucku na kyti a na jednom mi dodatecne vyrasila kytka a ta se zacala vetvit (dokonce na tri vetvicky) uz v prvnim kolene (u deloznich listku). Je dost mala, ale nemyslim si, ze by z ni byl nekakej supr cupr kerik .
Tak, pote co to zacalo vypadat, mohu opet poreferovat: Kytka zasazena zacatkem dubna, sklenik. Rostla docela normal, asi do 20 cm, tesne vedle ni (asi zapadlo seminko) roste jeste kolegyne, takze mam srovnavaci vzorek - obe maji stejne podminky: svetlo, hnojeni, postriky atd. Po zminenych 20-ti cm se zacalo vyvijet dalsi patro s priznaky typickymi pro nedostatek dusiku - patro zlute jako kanar. Postupne vyrostly - k memu preqapeni, vsadil bych se, ze kytka to nerozchodi - dalsi tri patra, vsechny jecive zlute. Nic nezmenilo postrikavani Mikrochelou (misto Algastimu) s Wuxalem na list (obden), kytka si klidne rostla dale, ale zlutě. Kontrolni kytka, vyrustajici 2 cm vedle vypadala uplne normalne. No a ted preqapeni: pred tydnem jsem vzdal postriky, s tim ze uvidim, co z toho vyleze: vcera prijdu na kazdodenni kontrolu a zluta kytka se !pres noc + dopoledne! cela prebarvila na zeleno, po zluty ani pamatka ! Rad bych vedel, jak to mohla stihnout....
udelal jsem experiment a nechal naklicit seminko az melo tak 5 centimetrovej klicek. ten sem pak zasadil. kyticka se chytla, a po case z druheho konce klicku vykoukla dalsi mala kyticka. zatim ma dva listky, je mala.
tak nevim - je mozny ze me vyrostou dve kytky, nebo tu druhou mensi mam zlikvidovat aby treba nebrzdila rust te "puvodni"?
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Chlastacihulici , uz jenom za pokus to stoji. S tim sem se nesetkal. Jestli ti na ty kyticce nejak moc nezalezi, tak ji nech rust. Uvidime, jak si s tim priroda poradi. Mohl by to bejt cennej pestitelskej pokus.
Chlastu hulcu zdar.
Zdarec, no jako já mam zase odkudsi nějaký podivný semínka a ty si prostě porád nedaj říct a rostou z nich kytky se strašně dlouhejma třícípejma listama.A co je taky diwný že rostou děsně do wejšky (za 2 měsíce maj cca 2 a čtvrt metru(!)a vůbec nevim co s tim.Mám dvě a vedle sou nějaký jiný a ty sou krásný keříky.Ale tyhle dvě buhvico sou vytáhlý a hrozně lepěj, a co je nejhustší je to že to je fakt hodně brutální kouření.Takže fakt newim:-)
no mě tenhle rok roste desetilistí: lasická devítka plus jeden výčnělek z místa odkud vyrůstají ostatní ale nahoru; na listech jenom na jedný straně. stejnou mutaci měl kámoš před rokem a já od něj dostal nějaký semena, takže je to dědičný.
před rokem měl známej takovou malinku kytku, pořád ji zaštípával a pak jí na větvích rostly jen jedno-lístky. člověk by skoro nevěřil, že to byla ganja
Letos jsem dělal sazeničky z no name. Nikdo neví co to je, ale semínka vypadaly dobře.
No a z jednoho se vyklubala kitička se třema děložníma lístkama. První patro tři lístky, první zaštípnutí tři větvičky, dalsí patra už normál.
Doufám v potomstvo.
Mislím si že je to dost divný jako by se do jednoho semínka nacpalo jedno a půl kití.
zas asi takovej problém to není,ale přeci jen moudrej z toho nejsem....
mám ve skleníku 8 samic a v kýblech na balkoně další 2
Jsou pěkný,zdravý,ty skleníkový maj kolem 170 cm (jako mimina jsem je dvakrát zastřihl) všechny kvetou už druhej měsíc a teď ta záhada...
Tři ve skleníku maj MNOHEM tmavší barvu než ostatní...všechny další,včetně těch balkonovek jsou světlounce zelený a tyhle tři tmavě.Rozdíl jako mezi černou a bílou (když to přeženu)Navíc výrazně voněj a i ty paldy jsou jako by hustější...předevčírem jsem jednu uštípl a teď jí suším
.....záhadou je mi to proto,že jsou na 100% ze stejnejch semen....
Tož až ji ochutnáš, tak napiš, co to s tebou udělalo Tipnul bych si, že ta tmavá bude silnější...
A víš přesně co to bylo za semena (původ)? I když to je stejnej model, třeba byly z několika různých kytek...