Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
.Po tyzdni by som uz chcel prepnut na kvetovu fazu.Rozmery skrine mi uz nedovolia vyjst vysie s rastlinou hnojene 0,5ml Bio-Grow na 0,5l vody...PO prepnuti sa to zacne zvysovat spolu s Bio-Bloom a Alg-A-Mic...
Prikladam foto po 6 dnoch a zaroven posledne z rastu...rastlinku som dokazal zastepit a poohynat tak,ze som docielil 12-14 vrcholcov.Teraz je uz len na nej aby ukazala ze je ona drzte palce!!!!!!!!
Tak chcem vas oboznamit s tym ze rastlinka ukazala pohlavie ,no a dopadlo to tak ze je to samec<<<<<
Konecne prisiel cas na papaya.....Takze zaciname od znova....
Semiacka su uz vo vodnom naleve 5xpapaya pripravene na klicenie...foto dodam..Samec sa uz susi vyskusame co z neho bude ,na listkoch su kristaliky tak hadam to nieco spravi...
tak chcem oboznamit genetika no name co skoncila ako samec bol celkom v poriadku jeden natah sice na dva krat a konecna....Prekvapeny som bol ze nebolo treba ani flusovat a dalsia vec nebol ani dozrety takze hnojiva bio-biz kvalitka.......
Takze slubene foto rastliniek, mal som mensi problem s fotakom,ospravedlnujem sa za kvalitu foto hadam tam nieco uvidite fotky su fotene mobilom.Ako som spominal genetika papaya,svoj osobny nazor nic moc su tam geneticke chyby,a to jest zaseknuty rast a zle tvarovane listy na niektorych....
Rastlinky rastu dnes 20 den
15cm vyska zastepene niektore aby sa vyrovnavala vyska, do1-2 tyzdnou chcem prepnut na kvet.
Hnojene Alga-grow.
KVet Alga grow,Alga -Bloom,Alg-A-Mix
chcem sa opytat bol by optimum na rozmeri skrine 40x40x70 sodik o watazi 100w alebo 150w myslite ze by to bolo akurat alebo moc..teraz tam mam konkretne 70w