Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Kus hoven no vystavovatele sjem si projel jako prvni, to je zaklad, jet tam ani nevedet co tam bude. Prave ze seed banky co tam byly, AH bych se taky kouknul. No a co kdys to tam bude slabsi cesta na hovno......
plot???? to slysim poprve. mam kamose co novinari v gamer vecech takze vstup zadarmiko, ale jizdenky ... Stejne co jsem tam jezdil, rok od roku horsi....
no ja hral na cupech takze jsem mel vetsinou taky vstup zadara..ale jinak jsme lezil pres plot..pohoda
a za hovno? no podle toho co od toho cekas..ja jedu hlavne za kontaktama na firmy..pokecat..atd..ale rekl bych ze tech par korun co to dtoji bude stat zato..
Původní příspěvek od iceCube MR nice? oh shit! urcite bych s takovym clovekem rad ubalil žee jel byych jenze sem se to dozvedel pozdě a nejsou uz finance
pozde?? ja sjem se o tom dozvedel dnes a asi jedu:-) nebud maslo
citace:
Původní příspěvek od luckyBOB
no podle toho co od toho cekas..ja jedu hlavne za kontaktama na firmy..pokecat..atd..ale rekl bych ze tech par korun co to dtoji bude stat zato..
no cekam ze tam bude u seed banek nejakety kytky ze se pokocham ,aspon trochu pokoukam, generalni pruzkum
kontaky jsou mi k hovnu kdys umim cesky,troochu slovensky a nemecky Ich heisse vena tot vse.......
jj Cultiva byla super - spousta materialu, tipů a hnojek zdarma - hlavne sem si nabral asi pul litru Bloombasticu od Atami a samozřejmě jako starej matkař sem nakoupil i seeds na novou selekci - no prostě super akce a napřesrok určo zase - co mě ovšem poněkud zklamalo že tam nebylo vidět víc pěstebních šystémů, nadruhou stranu ty vertikalní tunely jako facht stály za to
kdo nebyl - prohloupil
Ja som tam bol tiez akoze poviem vam kdo nebol moze lutovat dneska hodim fotky z akcie.. priniesol som si plno letakov a nejake tie suveniri od sensi seed...ppci tam bolo a este ta cesta naslepo tam bol cisty konec tie zazitky by som nevimenil heh.
Ja mam chut spravit atentat na PalYna s ktory mi najprv napise ze ma beru autom z blavy a nakoniec sa nenamaha napisat o kolkej teda vyrazaju a z kade.. no.. mal by som nieco spravit s tou svojou naivitou.