Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No musím spomenúť, že až tak veľa skúseností s indoorom nemám, je tu hromada skúsenejších growerov, ale ak viem, poradím. Už z prvého kola sa veľa naučíš.
Hmmm... Ak ti môžem poradiť, tak zo začiatku by som skúsil väčší počet rastlín v menších kvetináčoch (napr. 16 rastlín v kombinácii s 6,5 l kvetináčom; alebo 9 rastlín v kombinácii s 11 l kvetináčom). Je to z viacerých dôvodov:
- pri vyššom počte rastlín sa prípadná strata dá uhrať, ale ak zahynie 1 rastlina z dvoch, tak je to blbé,
- na pestovanie veľkých kríkov treba dobre poznať vyživovanie rastlín, pretože napr. zbaviť prebytočného hnojiva substrát s veľkým objemom, nie je jednoduché,
- na mohutný rast veľký rastlín potrebuješ silné svetlo - k 600 w sodíku aspoň 400 w MH.
Inak táto metóda sa volá monsterbush a u veľa growerov som sa s ňou nestretol.
Původní příspěvek od Ono No musím spomenúť, že až tak veľa skúseností s indoorom nemám, je tu hromada skúsenejších growerov, ale ak viem, poradím. Už z prvého kola sa veľa naučíš.
Hmmm... Ak ti môžem poradiť, tak zo začiatku by som skúsil väčší počet rastlín v menších kvetináčoch (napr. 16 rastlín v kombinácii s 6,5 l kvetináčom; alebo 9 rastlín v kombinácii s 11 l kvetináčom). Je to z viacerých dôvodov:
- pri vyššom počte rastlín sa prípadná strata dá uhrať, ale ak zahynie 1 rastlina z dvoch, tak je to blbé,
- na pestovanie veľkých kríkov treba dobre poznať vyživovanie rastlín, pretože napr. zbaviť prebytočného hnojiva substrát s veľkým objemom, nie je jednoduché,
- na mohutný rast veľký rastlín potrebuješ silné svetlo - k 600 w sodíku aspoň 400 w MH.
Inak táto metóda sa volá monsterbush a u veľa growerov som sa s ňou nestretol.
no tak to se nato musím podrobně podívat kouknu co vytvořím z tohoto mají cca nezi 50-70cm než sem přepl svítím naně 600w sodík mám jich 13 tak sem zvědav kolik z toho bude jěště jim svítím 2x zářivka a jeden halogen na spodky 300w tak to jim snad něco už dá dík moc ahoj
Čest všem. Ak-48 jsem ted jel docela dlouho. Můžu říct, že to je podle mne jedna z best odrůd síla-výnos. Pod 600w na pojezdu v domácím boxu 1,7X1,5 m,nft a hnojkama kombinace AH,Plagron, jsem na šesti kytkách sklidil cca 550g luxusního kuřiva. Palice oblepené,tvrdé-tzv. mikrofony :-). Neznám nikoho, koho by to nerozstřílelo :-)
Cannabis Zdar, AK-48 zvlášt.
Vzhledem k tomu,že mi umřela Mutter,tak dojedu posledních šest akaček-(určitě je budu fotit) a asi prubnu nějaký jiný model...
Kdyby mi někdo dal třeba tip na něco ještě libovějšího-budu jedině rád. Díky a pěstování Zdar
Původní příspěvek od onyxxxxx Čest všem. Ak-48 jsem ted jel docela dlouho. Můžu říct, že to je podle mne jedna z best odrůd síla-výnos. Pod 600w na pojezdu v domácím boxu 1,7X1,5 m,nft a hnojkama kombinace AH,Plagron, jsem na šesti kytkách sklidil cca 550g luxusního kuřiva. Palice oblepené,tvrdé-tzv. mikrofony :-). Neznám nikoho, koho by to nerozstřílelo :-)
Cannabis Zdar, AK-48 zvlášt.
Vzhledem k tomu,že mi umřela Mutter,tak dojedu posledních šest akaček-(určitě je budu fotit) a asi prubnu nějaký jiný model...
Kdyby mi někdo dal třeba tip na něco ještě libovějšího-budu jedině rád. Díky a pěstování Zdar
plagron v NFT jo??
Vidim prvně, teda nevidim,to ti jako neshnilo?? nahoď foto pls..