Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Carlos: Ty nesledujes galerie? Nejzajimavjejsi cast GROWERu !!!
citace:
Původní příspěvek od Pindulinka Zkamaradil jsem se s nekolika slechtitelu jako Shantibaba, subcool, Motarebel, mendo pete, foe 20 a heath robinson. Poslaly mi seeds a tady jsou jejich vypestky.
Odrůdy Konopí: nahodit do stlpca nie v riadkoch , povedal by som ze to bude prehladnejsie, a ked tam uz bude nejakych mozno 500 odrôd tak by to bolo fakt celkom chaotycke tam hladat, aj ked to je podla abecedy
...ak sa Vam to viac paci takto tak pohode, je to len moj subjektivny pocit
Info v Encyklopedii můžeš aktualizovat i ty sám, tak trošku nechápu na co se ptáš ...
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Cau,asi ted budu za nejvetsiho curaka,ale kde se podela indoor a outdoor galerie.Mam to chapat tak,ze encyklopedie je misto galerky?Nebo mam zakladat svou vlastni galerii,jak to tady uz nekdo udelal?Proste chci hodit jen foto,mensi info o genetice pripadne puvod,dobu kvetu,system a hotovka.A ne cely rozsahly growreport,s oficialnim popisem seedbanky atd......Dik za vysvetleni,smazu.
Původní příspěvek od františekzeleny Cau,asi ted budu za nejvetsiho curaka,ale kde se podela indoor a outdoor galerie.Mam to chapat tak,ze encyklopedie je misto galerky?Nebo mam zakladat svou vlastni galerii,jak to tady uz nekdo udelal?Proste chci hodit jen foto,mensi info o genetice pripadne puvod,dobu kvetu,system a hotovka.A ne cely rozsahly growreport,s oficialnim popisem seedbanky atd......Dik za vysvetleni,smazu.
Indoor a out galerka se omylem smazala, musíš si založit svoje vlastní téma, na obnově se pracuje.
hm... ted jsem (po druhe) zkusil vylepsit info v encykl. u modelu kerey ted pojedu z tehle strasnosti:
...........prostřednictvím "otevřené" sativa růst vzoru velmi forma rezistentní odrůdy........... ))
na :
............Díky "otevřené" sativa struktuře rostlin je velmi odolná vůči plísním......... ...blabla
(zkratka prelozit) ale system to nejak nepozvejkal. Zkousel jsem to 2x a zmena zadna.. wassup?!?
jestli je tam autorizace tak sorry.