Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zkamaradil jsem se s nekolika slechtitelu jako Shantibaba, subcool, Motarebel, mendo pete, foe 20 a heath robinson. Poslaly mi seeds a tady jsou jejich vypestky.
MNS(shanti): Super Silver Haze, SHIT
Subcool: Querkle
Heath Robinson: Blue moonshine
Motarebel: Herijuana
a dalsi odrudy jako, Ducksfoot, Catpiss (SSH pheno), Guerilla gold, grape ape x JTR, trainwreck, deep chunk x vortex. Celkem tricet kytek a hledam tu spravnou mamu.. planuju krizky s Biddy early, apollo 11 (genius pheno), querkle, SSH a guerilla gold (samce), tak mi drzte palce at to cely neoprcam.
Guerilla gold x danish passion jsem sklidil minutu co jsem ji fotnul 31.8.08, takze ty co se mi smaly ze v srpnu to nejde sklidit chlastejte dal , brzy vam dospejou (P.s. nejde o nejaky lowryder smejd nebo co, je to proste dobre adaptovana sativa)
P.
koukni se do galerie, jsou tam nejake dalsi.. klobouk dolu jestli nekdo pozna ducksfoot lol
pisu jako magor protoze jsem odjinud
Naposledy upravil Pindulinka 10-09-2008 v 08:01 AM
supr, duckfoot je 5 a 6, ten nazev se prelozi na kachni noha a ma to byt fantasticke hulco. Australsky pestitel jmenem wallyduck je vyvinul ale jsou outdoor seeds z australie a tam maji delsi sezonu kvetu, vyklicil jsem je abych se podival jak to vypada.. zbytek semen jsem poslal dal. Takovy karmicky kolobeh.
od jedenactky je videt Guerrilla gold x Danish passion od esbena z danska. Ten se susi a zrovna jak pisu tak pokuruju tenhle muj ganja burcak. Az prelozim par stran jdu vyvrtat ze zbytku listi a spodnich palic hashish, joooooo podzim je tady.
P
p.s. ta fotka s rukou je CH9 Jack od menda petea a mel by to byt samici ed rosenthal super bud pyl na vystavneho jacka herrera samici.... uvidime.
hehe duckfoot byl to nejhorší co sem pěstoval. i když byl ve skleníku absolutně nestihl dozrát. začal kvíst začátkem října takže dobrej do mlíka leda...hovado 3m na výšku a 2m na šířku. ještě aby ne když rostl od dubna do října. chtěl bych ochutnat dozrálýho daka někdy...
no mris, ja se obavam ze to dopadne podobne letos, kytka je to teda obrovska ale nestiha.. trainwreck taky. nastesti mam jednu DF ve velkem kybly tak pokud to nestihne tak tomu dosvitim ke konci.. z goliase udelam hash pres pytle.
P.
č.1 Blue moonshine - Heath robinson
voni nadherne ale kvete pomaleji.. je to skutecna indoor trava ale doufal jsem v nejlepsim, ale uz vim ze tenhle plevel dovede sakramentsky prekvapit.
č.2 - 7 Catpiss - frogman (cali slechtitel)
Udajne vyjimecny phenotyp SSH od grrnhouse, jeden z prvni varky semen a opravdu tyto kytky maje velike rozdily mezi sebou, je to z povestnych S1 semen a mel by to byt cali klon (elite baby). Levne knihy kdysy prodavaly plakat s travou a tam to je.
pisu jako magor protoze jsem odjinud
Naposledy upravil Pindulinka 20-09-2008 v 07:53 AM
č 9-11 Woodhorse Trainwreck z kanady, je to pry fantasticka odruda ale vypada spis na indoor.. nezapomente ze moje zhradka slouzi taky k otestovani kytek na out podminky spis nez jen o zhuleni toho co nejvic.