Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
---------------------------------------------------------
TO TIM: ŠPATNĚ SI TO POCHOPIL !!!
Já používám slovo negr !jen! ve významu týpek!
Nebo když tu někde vidim hustou pěstírnu, tak si řeknu: "no ty krávo, to je negr".
Takže to je POUZE KOMPLIMENT.
A ohledně všeho rasizmu jsem KRAJNĚ NA TVOJÍ STRANĚ.
Už je to srozumitelnější?
---------------------------------------------------------
Ale stejne bych si byt tebou daval pozor na pouzivani silnych slov. Me to taky bylo jedno, az jsem narazil...
Pak mi to vysvetlilii jak kde co a okolo, a ted to snad chapu...
snad.
Já normálně říkám negr, podle mě to není tak hrozný, s jednim sem se seznámil a byl to fakt pohoďák, podle mě sou černý v pohodě, narozdíl od cigánů, cigáni dělaj jenom bordel, ale černoši sou drsňáci.....
Hele a až tomuhle threadu zas někdo dá negatyvní karmu tak mi to napište do apoň do PM, protože takoví kokoty mám fakt rád, já třeba dávám jen dobrou karmu, protože když se mi nelíbí něčí názor tak ho prostě nechám, ani ho neznám a třeba ani nevim jak to myslel a jakej doopravdy je, možná by se měli někteří na groweru zamyslet sami nad sebou než někoho budou linčovat.
Já sem to negr nikdy namyslel špatně a asi bych k ňákýmu nepřišel a nezačal po něm řvát negře a podobně, rasismus nesnášim, hlavně z rasistů amíky, skopčáky a Slovany teda hlavně ty co provolávaj fašistycký hesla a podobně.
[Edited by MR.GRASS on 15-05-2002 at 07:41 PM]
Fuck is easy.
Fuck is funny
Many people fuck for money
If you want to fuck for funny
Fuck your self and safe your money
To TIM
byli jsme s kamosema vloni v Mexiku a taky jsme netusili, ze je to tam zakazany. Az do doby, kdy jsme vecer hulili v parku, nekdo nas z mistnich praskl a prisli benga. Puvodne jsme netusili, co chteji, ale kdyz vytahli bouchacku, tak nam to dost rychle doslo....
nevadi ze , ked je cierny a ty ho nazves negrom....poznam par ciernych.....hram basket a su to moji friends..a vobec im nevadi ked ich volam negri ...lebo vedia ze to nema ziadny rasistycky podton.....takze tak