Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar řízečku, GWS vypadá krásně.Pokud mi letos dozraje tak jak má, tak bude příští rok pro mě jasnou volbou.Na to, že je to indoor modýlek tak se mu venku daří dobře.Přeju zdárný konec
Zdarec,vypada to luxusne. Uz se tesiim. Delaji mi ale starosti ty moje sharky protoze to vypada jenom asik na 20 (+- 1den)den kvetu. Musim to nejak zvladnout na tech 40dni. A ted to pocasi..... Mno nevim musim to nechat jeste co nejdele, ale bude hodne velka pravdepodobnost plisne,doufejme ze se to nejak prezije v pohode. Jinak K urco Nemzu se dockat pizz
Zdrawim wsechny growerky a growery. Po delsi dobe pridawam aktualni photo. Jednu palicku napadla pliiisen tak sem ji musel seknout. Inak 46. den kwetu. Hnojeno AH Final Solution 1 den.