Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od growman mate niekdo skusenosti zo seedbankou shayanashop.com
pouzij vyhedlevani uz se tady objevila na G a myslim ze spatne nedopadla a co sem koukal tak se mi zda taky dobra, asi tam zkusim na pristi out sezonu neco objednat jeste se uvidi. D.
Původní příspěvek od cannabisman prosím vás když si objednám semena z hollandu prejede to pres hranice?
Ne, specialne pro tebe se udela bezhranicni koridor skrz tech x statu, kterej bude zacinat v krame se semenama a koncit u tebe u baraku. Bude asi metr sirokej, aby to stacilo postakovi na kole. Pak tvoje semena neprojdou pres hranice a ty se nemusis bat zabaveni od celniku.
no ja som objednaval semana z mandaly a vzorec mandala1 tak som zvedaf co z toho vyrastie ... semena som zaplatil 23 a dneska ich uz mam na stole tak spokojnost ... mozem len odporucit ze to neni ziadny oj..b ani nic podobne
Původní příspěvek od minco326 no ja som objednaval semana z mandaly a vzorec mandala1 tak som zvedaf co z toho vyrastie ... semena som zaplatil 23 a dneska ich uz mam na stole tak spokojnost ... mozem len odporucit ze to neni ziadny oj..b ani nic podobne
Sorry ze sa staram ale zaujal si ma. Registraciu mas pred 5 dnami, pocet prispevkov 4 v ktorych pises len o mandale1. Jakze uz mas 2 kocky?
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
no jasne ze ci mam a ze ci len dve :d no co uz vies ako som zvedavy co z toho vynde bo uz ma presdtalo bavyt pestit no name ... kazdy sa uci nie _??? loollll
Speed Queen
klicivost: 100%
učinnost: zo začiatku dobre high mimo realitu, po dlhodobejsom fajčeni Indika nekreativne stavy, gauč, skor taka vymatlanosť.
skladnosť: Pekne voňavy model obsypany kryštalmi, časom tie kryštaly akoby sa stracali.
suma sumarom: uplne jednoducha na pestovanie, hrube stonky velke listy, ale v outdoor podmienkach aspon u mna na 49° rovnobezke sa kosilo az koncom oktobra ale este by bola nafukla palice viac, lenze plesen a zima nedovolila.
Inak mandala je opät zatvorena az do konca 2009.
cuss
Čau tak co jsem četl,slyšel od známých,nebo zjistil sám je Mandala v poho..Teda že cena odpovídá kvalitě..Jinak kdyby někdo chtěl nějaké semča tak mám pár přebytků F1..Nebo můžu nabídnout samce M1