Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Takže zas po pár dnech jsem se rozhodl zvěčnit moje maličké. Doufám, že se budou líbit.
1. Foto - Master Kush 42. den květu, takže přestávám s hnojením (Plagron Alga bloom) a dnes pouze prolévám. Zítra nasadím final solution a možná Kyselinu citronovou, nebo citronovou šťávu. Kytička neni moc velká, ale zato má hafo pryskyřice :mňam:
2. Foto - Master Kush v celé své kráse
3. Foto - Jedna z paliček Big Budu Kyti je v 11. Dnu květu
4. Foto - I.C.E Top 3. den květu (bojim se, že to nestihne zrovna takováhle supr genetika sakra)
5. Foto - I.C.E celek - to je keř co ?
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
Jo tak hádejte kolik toho bude suchýho z Master Kushe. Napovim že na vejšku má cca 160 cm.
- Dost mě to zajímá, protože na to eště nemám vycvičený voko, když je to můj první grow
Všeho moc škodí ;-) ...... kromě velikosti palic. zahrádkovej out 2008 ať to roste
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Je mi fakt do breku... Ohybal sem I.C.E pomocí provázů a zrovna tu noc po tom odpoledne, kdy sem je dotahoval, začala ta strašná fujavice.
Stonek I.C.E mi prasknul úplně dole u dělení na dvě největší větve. Přišel sem na to až den po tom, co se to stalo, takže to tam mezitim jentak leželo na zemi. Kytka vypadá, že zatim žije, ale už to nebude ono asi. Stonek úplně u země je rozštěpenej na dva asi tak 15 cm na dýlku
Svázal sem to co nejpevnějc líkovym provázkem k sobě.
Je eště něco co můžu pro svého miláška udělat, aby se z toho vykřesal ?
PS: Master Kush záštipek fakt libovej. Právě sem dal pár potahů a píšu tuhle zprávu a už to najíždí dost najíždí :-)
Podmínky: Kartonová krabice, palice směrem dolu, PC větráček na ofuk, totální tma.
Palička kterou jsem dal sušit před 3mi dny ztratila úplně vůni. Čim to může být ?
Napadá mě, že by to mohlo bejt tim, že na dně krabice sušim listy, co vy na to?
Help !!
Tak dneska sem posklízel zbytky MK
Sušim ve sklepě na prádelní šňůře a jako pokus sem naložil pár palic pod vodu, kterou budu každej den měnit. Někde sem se tu dočet, že to má pak větší grády.
Vůně bohužel už tak 2. den sušení je jak seno. Nechápu proč
P.S. dík za Káčka. Stačí vyfotit jednu pěknou šišku a hned to lítá :-)
Zdravim, tak po dlouhý době lenosti sem tu s updatem.
Master Kush už je dávno usušenej a výsledky sou konzumenty hodnocené velmi kladně. Mě už už to samo tolik nedává, protože hulim v poslední době jenom tohle.
Další kytičky si vesele rostou dál a co mě těší nejvíc, že se mi eště ani jednou neobjevila na palicích plíseň. Akorát na povrchu hlíny u stonku I.C.E., ale to zatim neřešim. Snad to nepřeskočí
Big bud je v 54. dni květu, takže koncem příštího týdně to bude konec 9. měsíce, což je nejdelší doba kdy sklidit, jak píšou na sensiseeds. Od zítra dávám FS
I.C.E finišuje 7. tejden, takže ho eště asi chvíli nechám na Alga bloomu.
Jinak jeho vůně mě už teďka dostává. Je taková nasládlá, mírně štiplavá a zároveň trochu po citronu. Čichal bych to celej den.
To je zatim asi tak všechno.. Snad brzo dodám nějaký fota až bude foťák.
Sklizen 6.11. Výška cca 150 cm, mrtě vrcholků (cca 2 metry na šířku).
Výnos tipuju na - 150g suchého (půlku sežrala plíseň)
V květu sem listy neotrhával, jenom sem ho poohejbal. Po jedný vichřici mu prasknul úplně dole stonek, ale rozdejchal to.
Bohužel jsem musel sklidit o týden dřív, než sem chtěl, protože se do něj tvrdě pustili hned 3 druhy plísní
Výnos: 9/10 Krásně tvrdý palice v hojnym počtu.
Vůně: 10/10 štiplavá jako pepř, sladká jako řepa cukrovka a aromatická jako "něco zelenýho, co fakt pěkně voní". V porovnání s gramem WW, co přivez kámoš z holandska u mě I.C.E vede
High: 9/10 Stoned>high, jednoduše ho zařazuji mezi "uzemňující modely"
Chuť: 9/10 neškrábe, chutná po skořici, trochu citronu. A lidi co to hulej poprví tvrděj, že je kouř chladivej.
Všechny kytičky byly sázené do kompostové hlíny mixlé s royality mixem. Hnojeny byly v růstu kopřivincema a v květu Plagron alga bloomem. Následoval Final solution a kosa.
Celkově myslím, že velmi vydařený první grow. Třeba když porovnám s kamarádem, kterej už jede 4 tej rok taky na zahradě, tak kvalita je lepší, ale kvantitou zaostávám za jeho devíti kytkama, což mě nijak netrápí.
Doufám, že se z toho třeba i někdo poučíte. Já už třeba zjistil, že když to začne plesnivět, tak to chce zkosit rovnou a ne čekat a doufat, že to nebude postupovat dál.