Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jestli jsou sny barevný, nebo nejsou, nebo jsou prostě takový, že je u toho vlastně barva nepoužitelný parametr. Já osobně si myslím, že žádný barvy ve snu nemám, ale černobílý se mi zase taky nezdaj a jednobarevný taky ne. Tak já nevím.
Ale je to fakt zajímavý, že ?
Každý musíme snést názor druhého. Demokracie znamená diskusi. T.G.M.
Me se jednou stalo na vojne, ze jsem se vychcal do kose v rohu pokoje, kterej obyvalo asi 18 lidi, par jsem jich vzbudil a jeden me prej rika, ze jako chciju do kose a ja mu docela normalne prej odpovedel "Dyk je to jenom kos, ten si nic jinyho nezaslouzi".
Taky mam jednu veselou příhodu. Onehdá jsme slavili něčí narozky a poslední co si pamatuju je jak odpalujem špeka na cestu. Pak se ráno probudim ve svý posteli (???) du do kuchyně, tam vládla docela hustá atmosféra, tak se ptam co se děje a otec: "Můžeš mi prosimtě vysvětlit, jak Tě mohlo napadnout, otevřít si uprostřed noci okno v ložnici a vymočit se z něj?" Já se začal chechtat, ale rodičům to zas tak k smíchu nepřišlo. Pak sem se jim snažil vysvětlit, že sem byl asi náměsíčnej (nebylo by to poprvý) , bezůspěšně. Následoval zarach na čtvrt roku a to se mi stalo před koncem předchozího zákazu vycházení na měsíc.
No jednou segra přišla do koupelny když se mama koupala.Vzala si vyko od odpadkovyho koše a žačala ho mejt.Mamina jen čuměla. Pak si ho vzala do postele a spala s nim až do rana a divila se, proč má v posteli víko od koše.
2 heffy - dobrá přihoda a ted jedna moje vlastni.Uz je to dlouho a ještě jsem ani nevěděl co je to THC, ale mamina me viděla jak jsem se ve spanku dobejval přes žaluzie do wokna.Stále a stále jsem do nich strkal ruce a nemohl se na to wokno dostat.No a když se mě zeptala, co to vlastně dělám, tak jsem jí wodpověděl : Hledam šroub!! (dobra vymluva neeeeeee?)
tak zajimave veci sa nam deju(v noci)ja ked som bol maly tak som v byte v noci nedbocil do prava na wc ale do lava k rodicom do spalne tam som stiahol gate a ocural skrynu a este do dnes tam je taky flak lebo ta skrina bola potiahnuta takou latkou ale raz som mal tiez strasnu moru ak sa to da tak nazvat ale to bola asi moja jedina som sa v noci prebudil a som mal pri posteli takeho velkeho moriaka(po cesky asi Kruta)a sedela na nej jedna baba ale ja som bol s toho tak zlepeny ze som nemohol vystrcit ani palec spod periny a uz som bol fest spoteny rychle som prebehol k rodicom do spalne a uz bola pohoda este doteraz nechapem ako zeja som to tam videl to som musel mat normalnu vidinu ci co
Ja jsem asi divnej, ale porad nekam curam. Tenhle vikend se me stalo, ze jsem se probudil o pul jedny v noci a kdyz se jdu napit zjistim, ze je kolem televize nejak mokro.Kdyz jsem ji zvednul tak to z ni pekne teklo.Ja ji normalne pochcal, asi jsem se snazil vyjadrit svuj nazor na program, nebo co.
(chvili blbla, ale rano byla OK)
Naposled se mi stalo, že sem se prej v noci postavil na čtyři do "kočičího" postoje, cenil zuby, kulil voči a hrozivě sem vrčel. Ženská (teda jako ta moje) ze mě měla strach
to shadowlady:
Jen poznamka: Podle me se sny nezdaji pred probuzenim, ale prave proto ze se pak clovek probudi, tak si ten sen vubec muze zapamatovat.
to hydrantek:
Celkem me prekvapuje kdyz pises ze sen zacina dobre a konci jako snuska nesmyslu. Ja to mam spis tak ze nesmyslny to je porad stejne ;-),ale dobre si zapamatuju jen konec snu (ktery se defakto blizi okamziku probuzeni).
Stavy kdy vim ze snim jsem zazil uz dostkrat, clovek si pak vazne muze ve snu/se snem delat co chce.. V posledni dobe se mi vubec zdaj dost husty veci, ze by se z toho snad dala napsat i kniha. ;-)
A jinak zkuste si treba nekdy ve snu vzpomenout a podivat se na svoji ruku... Tezko se to vysvetluje a v takovy situaci se lame okamzik mezi snenim a ovladanym snenim... No radsi koncim, snad jsem nenapsal velky nesmysly...
to jako ze si sam muzes ridit prubeh toho snu? tak to je parada uz se to nekomu z vas povedlo? me obcas gdyz se probudim v pulce snu tak si znova lehnu a nejdriv se snazim hlavou vymejslet jak by to mohlo pokracovat a predstavuju si to a pak usnu a vono se to zase rozjede
teda sny mam rozhodne barevny a fakt nejvic mam rada ty litaci-naposledy se mi zdalo ze jsem na louce a drzim ruce sepnuty nad hlavou a tim jak tam mezi nima fouka vitr ja se vznasim a vyuzivam proudeni toho vetru a litam.............vzdycky gdyz mam takovyhle sny tak je mi hrozne lito ze jsem se probudila:-(
to Ted> Tim mam na mysli, ze jsou sny zpatlany dohromady. Prvni 3-5 vteriny to je jeden sen, ten dava smysl, ale pak se na nej nalepi dalsi a dalsi a vznika mozkovy chaoz.
Lítací sny no to mi připomělo taky jeden... úplně neuvěřitelnej. Běžel jsem nějakej závod po lesní cestě a najednou ta cesta vedla z kopce. Tak jsem si řekl že roztáhnu ruce a poletím... prostě se pověsím do vzduchu jako to dělaj modely letadel. Pár let jsem je stavěl takže znám ten pocit kdy je zavěsíte do vzduchu a oni letí. No a já jsem byl jako to letadlo najednou jsem se mohl opřít o vzduch manévrovat stoupat, klesat no bylo to hrozně živý a úžasný. Když jsem se ráno probudil zdálo se mi to úplně neuvěřitelně skutečný jako kdybych to doopravdy zažil.
A ještě jeden.. ze kterýho jsem měl ale pořádnou hrůzu. Četl jsem v té době (bylo mi tak 14) nějakou knížku o odboji za druhé světové války.. no a jak už to ve snech bývá naše město přepadli fašisti a já byl tajnej agent. Naháněli mě po celym našem městě. Utekl jsem jim a skoval se za takovej panel a hlídkoval jestli nejdou. Najednou se však za mnou ozval zvuk jak někdo natahuje ten německej samopal s takovýma těma rovnýma zásobníkama. Otočím se a tam gestapák v černym kabátě. Pak jsem jenom zaslechl jak cvakl závěr a pak už jsem nic neslyšel jenom jsem cejtil jak se mi kulky zarývaj do kůže a do vnitřností...... Pak jsem se probudil úplně zpocenej a viděšenej celej jsem se prohmatal jestli jsem celej.. bylo to fakt děsný.
Hulíme proto, abychom si vzpoměli na věci, které jsme dělali, když jsme byli zhulený.
Je to pár dnů a měl jsem mikrej lucidní sen. Opravdu jsem si uvědomil, že spím, ale úplně to ovládat nešlo.
Neznáte nějaký přírodní recept na zvýšení snivosti?
muf: ak chceš aby sa ti viac snívalo a sny boli živšie a skutočnejšie vypi tesne pred spaním čaj maté (cesmína paraguajská) je dôležité ho vypiť TESNE pred spaním, lebo tento čaj obsahuje veľa kofeínu, a keď ten kofeín začne pôsobiť potom sa už ťažko zaspáva
je to odskúšané a funguje to