Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
paneboze, chlape umis aspon cist? koupil sis hnojiva BIO KURVA BIO BIZZ a ne KURVA PLAGRON, tak jaky KURVA ALGA GROW A ALGA BLOOM. ... aaaah boze na tenhle thread uz seru ty jsi ztracenej.
a jinak ti to tam napsali spravne nejdriv se dava 1ml od jednoho do litru a pak do toho litru pridas dalsi mililitr neceho jinyho a ke konci se to micha tusim i 1+2+4ml na litr...ale to bysis musel koupit ten topmax jak jsem psal a ne bio-grow...
Ahoj,no takze...mas celkem DOST suchou hlinu..zalivas pravidelne? (ta hlina je taky silene hnusna...)...Jak vysoko mas sodik?...A v nespoledni rade genetika od nirvany..ale stejne jsou silene male...a jinak nekvalitni odrudy maji takovouhle genetickou poruchu..ze se zaseknou..ale vsech 5?!...nevim spis ty predchozi duvody..trosku upresni jak to pestis atd...
sodik mam 15 cm vysoko no a zalievam kazde 3 dni...neiem co sa s nimi deje ti dve sa mi zasekli uplne no a ta v tom hranatom tak isto....teraz som hnojil 1 krat bio grow a trochu sa rozbiehaju no mam mali problem zacinaju mi zltnut listy a neviem z akeho dovodu
Původní příspěvek od pukanec sodik mam 15 cm vysoko no a zalievam kazde 3 dni...neiem co sa s nimi deje ti dve sa mi zasekli uplne no a ta v tom hranatom tak isto....teraz som hnojil 1 krat bio grow a trochu sa rozbiehaju no mam mali problem zacinaju mi zltnut listy a neviem z akeho dovodu
... Dej to aspon 20 (25 vadit nebude) cm od zarovky...takhle se ti mozna spaluji listy....a zalejvej to DENNE!!! Aby byla hlina aspol vlhka...no a mozna jeste z toho jak si hnojil (vysoka davka) se ti paleji listy...no a samozrejme Ph?...jake?..Vis?...
Takze pokracovanie..Rastlinky aj po dvoch tyzdnoch nepodrastli ostali stale take iste,dokonca dve to nevydrzli a uhynuli, no a ti ostatne zatial ziju!!!!!!!bolo im dokupene papanie a tak isto novy substrat vcera presadene tak uvidime co sa bude diat dalej....K starym rastlinkam prisli spolubyvajuci,zasadene boli dve haze-skunk a dalsie tri papaya.Pozrite ako sa im dari v novom zemnom substrate..........Semiacka boli hodene rovno do zeme!!!!
hele chlape ja bejt tedou to vyhodim a koupim rezi myslim si ze nema cenu svitit tak dlouho na rust.kup rezi nech je tak 2 tejdny na rustu a prepni.
jo a kup si nejakou lepsi zeminu napr royalty mix od plagronu(moc gud)
shoortie: Mno to se jednoduše řekne kup řezi že . Jestli nejsi z většího města tak je to dosti na ho... . Ale hlínu má all-mix od Biobizz jak kvalitnější hlínu bys ještě chtěl.
Jinak pukanec na to že si tady na G už docela dlouho to vypadá bídně.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<
hlinu psal ze ma obyc od agro a myslim si ze neni problem sednout do auta popripade na bus a do nejakyho vetsiho mesta si zajet at uz prahy brna ostravy atd to je jedno v kazdy vetsim meste rezi sezenes.vis co chce to jen nebejt linej :-)
shoortie: Asi tě bude hodně zajímat příspěvek č. 31. Jinak ty o tom mluvíš jako kdybys jel do obchodu, ono je toho docela dost co bys musel udělat pro to aby ti někdo prodal řezi.
A je to docela o dršku protože se to dá přirovnat k tomu že si jedeš koupit nějaký g. Ale asi je pro někoho jednoduší si koupit klony a pro někoho si objednat seeds z Amstru.
Snáze uvěříme lži, již jsme slyšeli uš tisíckrát, než pravdě, která je vyřčena poprvé.>4 2 0<