Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Cau diky
No chci zvlhcovacku po nejakym case vytahnout at maj holky vice prostoru...ale jeste ji tam necham teprv jsou treti den na kvetu a docela dobre se rozjeli
dnes jen takovy maly update...
na fotkach to vypada stejne, ale kazda kytis je tak o 5 cenťáků vyšší než byla...
no a kyti z venku zacina pomalilinku nabírat na síle..
teploty jsou luxusní bo venku není moc vedro, tak se to drží kolem 25°C.
vlhkost taky v klidku kolem 50%
už aby to kvetlo !!!
jinač toho mrňouse co se mi po težkém boji chytl a teďkom zas vypada na odpis sem mrskl na okenko...
je na poslední fotce, nevite cim to???ja myslim, že ho dostala nejkaka PLISEN vypada to tak, ale nejsem si jist..
Myslite, že se jeste chytne??
Měl jsem problemy s pH vody u nas je voda hodne zasadita tudiz vysoke pH, takze jsou kyti troske zlute...
Ale už tak dva tydny snižuji pH pomoci aqua kapek a octu
Včera dostali po dlouhé době zálivku s hnojivama
bio grow 1ml/l
bio bloom 2ml/l
topmax 1ml/l
alg-a-mic 2ml/l + postřik 0,5l postřikovac 2,5ml/l
teplota : den 28°C , noc 21°C
vlhkost : den 44% , noc troske vyssi 70%
Na fotach jsou i řízky, ktere jsem si dělal a některe z nich chci použit na matky...
A taky venek super skunku, ktery jsem prestehoval z venku do skrine...a jsou videt podstatne rozdíly....
dnes dodam i aktualizaci venku, ale az k veceru snad a kdyz ne dnes, tak zitra
jinak snad se to ted bude spravovat...zatim peace
>H<
hnojek se nebojim dal jsem jim normal davky na druhy az treti tyden kvetu podle planu hnojeni od biobizz...
Jen s pH jsem mel problemy...predtim sem nehnojil moc bo to zloutlo tim pHackem...
Zdárek
po dlouhé době jsem měl možnost nafotit kytky...tak sem davam update
Kyti jsou stale žlutější než zelenější....
důvod problémy s pH
ikdyž snižuji pH pomocí aqua kapek a octu při každé zálivce moc se to nespravuje...
hnojím jednou týdně a zrowna dnes je čas krmění, ale budu krmit až po zhasnutí lampy což je po 21:00...
dávky podle plánu hnojení od biobizz...
teplota: den 25°C, noc kolem 20 °C
vlhkost: den 30% , noc 60%
taky jsem měl problémy s nějakou plísní na listech, tak sem musel max. snižit vlhkost a zvýšit trochu teplotu a to snížením lampy tak na 40cm od kytek a větrám i v noci...a dost jsem musel ostříhat lístky...
Takže kyti maj teďkom dostatek světla i na spodní paličky...
čas kosení mám v plánu minimálně 60 den 12/12 a max. 70 den...mno uvidíme jak to půjde a jak to bude vypadat...
cau aero
diky
makro nafotim až budu mit zase pujceny fotak...to bude newim kdy...zkusim tak do tydne...
flushing planuju tak tyden az deset dni pred sklizni..
tak uz jsme na 57 dni kvetu...dnes dostanou holky posledni zalivku s plnou palbou hnojiv...a pak uz jen poradne proleju cistou vodou..min pet dni.ale kazdym dnem trochu zalivky..
holky vypadaj docela k svetu...hlavne se krasne lesknou s tim bleskem
jinak mohu rici, ze skunk 1 je daleko odolnejsi model nez je GWSxWR...ten je strasne bych rek haklivej jak na pH, tak na vlhkost, teplotu atd. zacali mi plesnivet palicky i kdyz je ted vlhkost minimalni i v noci...
ale strukturou palic je vitez krizenec gwsXwr...ma mensi sisky bych rek, ale zato tvrde jako kaminek.. a voni krasne ovocne...
skunk voni spis citrusove..
ale mohu rict, ze zatim tenhle grow nejvíce čpí (voní) ze vsech mich pokusu a hlavne intenzivne proste moooc je to psycho.
Dnes jsou slecny 62 den na kvetu a byl jsem nucen ukoncit zivot dvema kytickam GWSxWR, protoze zacali plesniveti palice...ale tak dozralo to skvele mohl bych ho sklizet treba i na 55 dni kvetu...
Mno mensi rizky, ktere jsou ted taky na kvetu jsem presadil do vetsiho 6 l...kvetinace a jeden 3,5 l jinak ostatnim kytkam se dari skvele maji krasne bambule...uz piji jen cistou vodu a za par dni jdou taky dolu
fotky jsou foceny telefonem, takze zadna slava, ale aspon tak...